2777
2789
عنوان

کیا پیر سینگ گوش دارن

162 بازدید | 35 پست

خیلی درد داره شما راضی هستین من خیلی دوس دارم اما میترسم یکی بهم گفت بعدش خیلی درد داره چند شب از درد نمیتونی بخوابی 

👀این شوهرای ما هربار زنگ  میزنیم میگیم کجاین میگن سر کار اگه راست میگفتن ما باید از نوک انگشت تا گردن النگوداشتیم  والا🤷‍♀️🤣 #شوهرای زحمت کش 😅🤭 # نه به شوهر آزاری😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا در نداره، بعدش با روغن چرب کن دو روز بعد خوب میشه، من با سوزن معمولی سوراخ کردم نخ گذاشته بودم ،اولش روغن زدم چرب باشه بعد گوشواره گذاشتم،الانم هر طرف گوشم چهارتا دارم

خدایا همیشه برای همه مردم بهترینا رقم بزن،همه از ته دلشون شاد باشن  

من یه گوشم سوراخش کشاد شده نمیتونم گوشواره بندازم میخوام برم بغلش یکی سوراخ کنم .همش میترسم دردش زیاد باشه

دهن مردم رو میشه بست ولی دهن دوستانی که کامپوزیت کردن رو خیر  اگر میخوایی کسی عاشقت بشه فقط بزن تو برق.کلا تو برق باش.تضمینی جواب میده.

همون لحظه ک میزنع فقط یه درد کمیو حس می‌کنی بعدش اگه مراقبت کنی هیچ دردی نداره من مراقبت نکردم گوشم عفونت کردم گوشوارهع چسبیده بود ب گوشم وقتی خواستم درش بیارم یکم از گوشت گوشم بهش چسبیده بود 😂😂😂

منه بدبخت😭

چرا گلم درد داشتین

👀این شوهرای ما هربار زنگ  میزنیم میگیم کجاین میگن سر کار اگه راست میگفتن ما باید از نوک انگشت تا گردن النگوداشتیم  والا🤷‍♀️🤣 #شوهرای زحمت کش 😅🤭 # نه به شوهر آزاری😁
همون لحظه ک میزنع فقط یه درد کمیو حس می‌کنی بعدش اگه مراقبت کنی هیچ دردی نداره من مراقبت نکردم گوشم ...

وای چقد سخت هزینش چقد میشه اطلاع دارین 

من یه گوشم سوراخش کشاد شده نمیتونم گوشواره بندازم میخوام برم بغلش یکی سوراخ کنم .همش میترسم دردش زیا ...

😅🤣نترس گلم گوش خودش خیلی  درد نداره چون گوشته من دوتا سوراخ داره گوشم چون گوشواره بخیه ای دارم اونجوری حاظرم صدتا سوراخ کنم پیرسینگ میترسم 

و من ک دوبار پیرسینگ انجام دادم هردوبارم نشد😐  آخر ارزوش ب دلم میمونه😑😂

چرا نشد ☆

چرا گلم درد داشتین

الان حدودیک ماهه سوراخ کروم من نرمه ی گوشم کوچیکه وسوراخ دوم رو روی غضروف زده....بعد گفت۳روزنرو حمام من روزاول رفتم والان بعد۱ناهه عفوتت داره😔حالا امشب ی گوشواره ی حلقه ای طلا خریده بودم انداختم ببینم چی میشه 

😅🤣نترس گلم گوش خودش خیلی  درد نداره چون گوشته من دوتا سوراخ داره گوشم چون گوشواره بخیه ای دار ...

اع یعنی اون فرق دار؟

دستت درد نکنه اجی.اجی یای کجا برم برام بزنن؟ ارایشگاه ک نمیزنن

دهن مردم رو میشه بست ولی دهن دوستانی که کامپوزیت کردن رو خیر  اگر میخوایی کسی عاشقت بشه فقط بزن تو برق.کلا تو برق باش.تضمینی جواب میده.
اصلا در نداره، بعدش با روغن چرب کن دو روز بعد خوب میشه، من با سوزن معمولی سوراخ کردم نخ گذاشته بودم ...