2777
2789
عنوان

باید چیکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم. یه آدم کثیف معتادها که لنگ ۱۰تومن پولها ...تو شهرا وله از خداشه خواهرم زیر بال و پرشو بگیره&nb ...

عذر میخوام ببین خواهرتون کیه که با یه معتاد میپره

فقط خدا میتونه مشکلتون رو حل کنه

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم

بنظرم این جور موقع ها که حرف زدن و نصیحت کردن فایده نداره دست به دعا بشو دست به دامن امام زمان بشو من یه چله گرفتم برا داداشم... حالا چله هم اینجوری بود که قبل نماز صبح از خاب بزنی نماز حضرت زهرا بخونی و زیارت عاشورا خیلی سخت بود نتونستم ادامه بدم اما متوجه تغییرات خلقی داداشم شدم حتی خوابای خوب میدید بیشتر می‌خندید بیشتر حرف می‌زد ولی بجاش ختم قرآن برداشتم ثوابشو هدیه کردم به امام زمان سپردمش بخودش خودش هدایتش کنه از ته دل بخواه توفیق توبه وزندگی پاکو داشته باشن 

شوهزش خوب نمیشه خیلی خیلی اخلاق بدی داره  خواهرم با حقوقش خونرو ساخته شوهرش خیلی وسیله می‌شکنه ...

هم تو هم خواهرت عین من هستین کلی خرج خونه زندگی کردین  اخرم فقط قدرنشناسی دیدین.کار خواهرت بده ولی کمتر قضاوتش کنید بخدا خیلی سخته شوهری که تمام قد پاش بودی اذیتت کنه

عذر میخوام ببین خواهرتون کیه که با یه معتاد میپره فقط خدا میتونه مشکلتون رو حل کنه

افرینننن کو‌ گوش شنواااا‌ 

چون زمانی این آقا عاشق سینه چاک. خواهرم بود و نزاشتن به هم برسند 

خدایا شکرت ❤
هم تو هم خواهرت عین من هستین کلی خرج خونه زندگی کردین  اخرم فقط قدرنشناسی دیدین.کار خواهرت بده ...

اره اذیتش می‌کنه حالا هم بهانه دستش آمده بیشتر اذیت می‌کنه طوری که امشب زدتش 

البته ماحقو‌به شوهرش دادیم و دیگه نمی‌خوام اسمشو بیارم

خدایا شکرت ❤
اره اذیتش می‌کنه حالا هم بهانه دستش آمده بیشتر اذیت می‌کنه طوری که امشب زدتش  البته ماحقو‌به ش ...

انشاله روزهای بهتری در انتظارتون باشه و خواهرت هم راه بهتری رو برای زندگیش انتخاب کنه

افرینننن کو‌ گوش شنواااا‌  چون زمانی این آقا عاشق سینه چاک. خواهرم بود و نزاشتن به هم برسند&nb ...

چ سرگذشت آشنایی 

یکی رو میشناختم بخاطر مرد معناد ک تونوجوانی عاشقش بوده طلاق گرفت و بچه هاش رو ب امان خدا رها کرد 

الان هر دو کارتون خوابن زنه هم معتاد شد 

پسرای شوهر اولش و پسر شوهر دومش هرسه باهم زندگی میکنن زورشون ب مادزشون نمیرسه هر روز با یکی میپره