2777
2789
عنوان

باید چیکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1122 بازدید | 65 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون درست نمیشه  فقط میترسم خدایی نکرده همو بکشن  ما که راضی به طلاقیم  حوصله آبرو ...

داستان فامیل ما شوهر گنداخلاق خانم شاغل یه روز فکر میکنه شوهرش مثل همیشه قرص خواب خورده شروع میکنه با طرف حرف زدن شوهر میاد بالا سرش انقد میزنتش ۳ماه از خونه بیرون کرد زن زجه میزد که یه عمر جمع کردم چطور ببینم کس دیگه میخوره مرد میگفت نمیتونم تو سفره به چشم خیانتکار نگا کنم غذا بخورم تا پای طلاق رفتن به خاطر بچه کوچیکش بخشید ولی کاش طلاقش میداد زن بدبخت الان زجر میکشه تو خونه زندانیه تلفن گوشی نداره کل اموالشم شوهرش به اسم خودش زد به خواهرت اینا رو تعریف کن

با یه نفر عوضی 

😞😞😞

اگه شماره طرف داری، تهدیدش بکن به اینکه ازت شکایت میکنیم یا معرفیت میکنم یه شوهرش و... شاید ترسید و کنار کشید

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم
شوهرشو نصیحت کنین شوهر خوبی بشه نه خواهرتو یا در نهایت به اون مثلا شوهرش بگید حقش رو از اون زندگی ب ...

شوهزش خوب نمیشه خیلی خیلی اخلاق بدی داره 

خواهرم با حقوقش خونرو ساخته شوهرش خیلی وسیله می‌شکنه 

خدایا شکرت ❤
یه دعایی بگید سرشب آنقدر گریه کردم  می‌خوام بگم شوهرم نصیحت شکنه

نه نه نزار همه از خیانتش بفهمن... قبحش میریزه براش عادی میشه. توگوگل بزن چله های مجرب... منم براش دعا میکنم خدا سر عقل بیارتش اسمشون چیه 

😞😞😞 اگه شماره طرف داری، تهدیدش بکن به اینکه ازت شکایت میکنیم یا معرفیت میکنم یه شوهرش و... شاید ...

اونم. یه آدم کثیف معتادها که لنگ ۱۰تومن پولها ...تو شهرا وله از خداشه خواهرم زیر بال و پرشو بگیره 

میگه آبروی مرد نمیره 

خواهرمو گول میزنهیه بار عکساشو پخش کرد ولی موندم چطور بهش اعتماد میکنه

خدایا شکرت ❤