سلام خانوما شبتون بخیر من اول بگم نمیتونم بگم کجا کار میکنم ولی پروژه میگیرم و کارام موقتیه...یکی از همکارام بهم علاقمند شده اینو از حرفاش و رفتاراش کامل میتونم بفهمم و درواقع سرپرستمم هست
اول اینکه خیلی زیاد ازم تعریف میکنه حتی جلوی بقیه مثلا میگه بهترین نیروی من خانم شیرازی هستن مثلا میگن خیلی بااخلاقی متینی مهربونی اصیلی هرکسی تورو داشته باشه قطعا خوشبخت خواهد بود از تعداد خواستگارام میپرسن 
مثلا گزارش کار که براشون میفرستم همش میگن خیلی حس خوبی ازت میگیرم حتی حین چت کردن
از رفتارا که بگم بهم زیاد زل میزنن با لبخند در کل آدم مهربونیه و به همه احترام میزاره اما به من خیلی بیشتر مثلا خیلی اوقات که سرگرم کارم یهو سرمو بلند میکنم میبینم خشکش زده یه بارم بهم گفتن زیباترین دختری هستی که دیدم و منم گفتم ممنون و رفتم امیدوار بودم متوجه بشه خجالت زده میشم از کاراش ولی انگار نه😟
یک بار با کل اکیپ رفتیم خرید ایشونم بود خیلی سعی داشت برام چیزی بخره قبول نکردم ببخشید زیادتر بگم طولانی میشه ولی فکر نکنم قصدش دوستی باشه...نظر شما چیه؟؟ راهنماییم کنید،من از رفتاراش معذب میشم ولی نمیتونم بگم،
امشب باهام حرف زد آخرین پیامشو کپی میکنم میزارم بگین چی جواب بدم.. با گوشی خودم نمیتونم عکس و شات بزارم تو سایت با گوشی آبجیم میتونم و الان خوابه آبجیم🥺😂مجبورم کپی کنم