2777
2789

سلام خانوما شبتون بخیر من اول بگم نمیتونم بگم کجا کار میکنم ولی پروژه میگیرم و کارام موقتیه...یکی از همکارام بهم علاقمند شده اینو از حرفاش و رفتاراش کامل میتونم بفهمم و درواقع سرپرستمم هست

اول اینکه خیلی زیاد ازم تعریف میکنه حتی جلوی بقیه مثلا میگه بهترین نیروی من خانم شیرازی هستن مثلا میگن خیلی بااخلاقی متینی مهربونی اصیلی هرکسی تورو داشته باشه قطعا خوشبخت خواهد بود از تعداد خواستگارام میپرسن 

مثلا گزارش کار که براشون میفرستم همش میگن خیلی حس خوبی ازت میگیرم حتی حین چت کردن

از رفتارا که بگم بهم زیاد زل میزنن با لبخند در کل آدم مهربونیه و به همه احترام میزاره اما به من خیلی بیشتر مثلا خیلی اوقات که سرگرم کارم یهو سرمو بلند میکنم میبینم خشکش زده یه بارم بهم گفتن زیباترین دختری هستی که دیدم و منم گفتم ممنون و رفتم امیدوار بودم متوجه بشه خجالت زده میشم از کاراش ولی انگار نه😟

یک بار با کل اکیپ رفتیم خرید ایشونم بود خیلی سعی داشت برام چیزی بخره قبول نکردم ببخشید زیادتر بگم طولانی میشه ولی فکر نکنم قصدش دوستی باشه...نظر شما چیه؟؟ راهنماییم کنید،من از رفتاراش معذب میشم ولی نمیتونم بگم،

امشب باهام حرف زد آخرین پیامشو کپی میکنم میزارم بگین چی جواب بدم.. با گوشی خودم نمیتونم عکس و شات بزارم تو سایت با گوشی آبجیم میتونم و الان خوابه آبجیم🥺😂مجبورم کپی کنم

عاشق خودت باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تحلیلگرا همه به صف شن 😎😎

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

نمیشد پیامش هم ته پست اولت کپی کنی گلم؟؟؟

نه بايد التماس كنيم

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

صد میگیرم تحلیل میکنم 😎😎

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

تحلیلگرا همه به صف شن 😎😎

تخصص تحليل چي داري  

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

فکر کنم دستت خورد پیاما پاک شد😂😂😂

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
بگذار

چندلحظه پیش تودلم گفتم آنجلینا جولی امشب نیست😂😂الان دیدم اومدی😆😆

آلفا هستم👊                                                                 وقتی بیست سالم بود دوست داشتم با یکی روجدول کنار خیابون راه برم                                                               اااااااااااماکسی نبود....الان سی سالمه دیگه دلم نمیخواد       هرچیزی به وقتش قشنگه                                                                                                                                                                                                     

[4/20, 10:41 PM] Aghaye Bahrami: سلام خانوم شیرازی خوب هستید؟ امروز اومدین محل کار خیلی خوشحالم کردین از اینکه نیروی خوبی مثل شما داشتم بسیار مفتخرم،فکر نکنید فراموشتون میکنم نه من دنبال کار میگردم براتون که هرچه زودتر برگردید دلم خیلی براتون تنگ شده بود☺️پیام هم که نمیدید

راستش آنقدر چهره زیبا و شخصیت کاریزماتیکی دارید آدم نمیتونه لحظه ای چشم برداره از شما ببخشید اگه امروز من زیاد از حد بهتون نگاه کردم از خداوند متعال میخوام هرچی خوبی هست نصیبتون کنه مخصوصا یه همراه و همسر خوب خودتون نظرتون چیه در این مورد؟خانوم دکتر آینده☺️🌹

عاشق خودت باش