2777
2789
عنوان

بهش اعتماد کنم یا نه

317 بازدید | 17 پست

من 3 ساله جدا شدم از شوهرم یک ساله با یه پسره که راه دور هم هستیم اشنا شدیم دو سه بار تو این یک سال همدیگه رو دیدیم از اول هم گفت قصدم ازدواج تو این مدت یک سال هیچوقت اسم رابطه رو نیورد الان میگه ایندفعه که همدیگه رو دیدیم با هم رابطه داشته باشیم میگه این بین همه دوستا هست من 30 سالمه اون 37 دارم دیوونه میشم نه میتونم ولش کنم نه میتونم خواستشو انجام بدم تورو خدا بگید چکار کنم شما بودین چکار میکردین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کی رابطه خواست بدون لاشی هست...همش چند دفعه تورو دیده رابطه خواسته.دختر خوب از کجا می دونی این با چند نفر دیگه نیست.راهش دوره تو که نمی بینیش .نمی فهمی پشت صحنه چه خبره.بگو هر وقت عقد کردیم رابطه برقرار می  کنیم. می دونه طلاق گرفتی ازادی محدودیت نداری چسبیده بهت حال کنه

به هیچ عنوان تن به خواستش نده ابدا نکن،اگه یه روزی رفت حداقل عذاب وجدان دیونت نمیکنه میگی به درک رفت ...

نمیدونم چطور فراموشش کنم دو سه بار سعی کردم ولی هربار بعد یک ماه باهاش اشتی کردم اصلا بدجور بهش عادت کردم

سه بار تو یک سال خیلی کمه .هم سن اون به رابطه میخوره هم موقعیت شما.راهشم دوره معلوم نیست شاید اونور یکی داره.پس بگو بعد ازدواج.اگر هدفش واقعی باشه یکسال صبر کرده بازم میکنه 

هر کی رابطه خواست بدون لاشی هست...همش چند دفعه تورو دیده رابطه خواسته.دختر خوب از کجا می دونی این با ...

تقریبا ازش مطمئنم خیانت نمیکنه ولی واقعا یک ساله حتی کوچکترین اشاره ای به موضوع جنسی نکرده نمیدونم چطور رفتار کنم که هم از دستش ندم هم مخالفت کنم