2777
2789
عنوان

با یکی اولین بار رفتم بیرون ،دیگه بهم پیام نداده

| مشاهده متن کامل بحث + 4065 بازدید | 155 پست
نگفتی چه ادا و اصولی دراوردی که گفتی میره به دوستاش میگه

تو ماشین بودیم همش روبرو نگاه میکردم ،خجالت می‌کشیدم ب چهرش نگاه کنم میگفتم خجالت میکشم،اونم هی میگفتم چرا خجالت میکشی و حرف نمیزنی زیاد 

بعد بخاطر استرس دوتا لبم بهم محکم میچسبوندم و اون گفت چرا اینجوری میکنی منم گفتم عادتمه .بعد حرف که میزد سرم تکون میدادم گفت چقد سرت تکون میدی منم گفتم در تایید حرفاته(نمیتونم همش ب زبون بگم اره و آها و... که)بعدم گفت کار دارم منم یکم ناراحت شدم گفته باشه دیگه و سرم تموم دادم گفت که حس خوبی نمی‌گیرم سرت اینجوری تکون میدی گفت انکار منظورت اینه برات دارم.منم چون رفتارش یکم زشت بود گفتم شاید منظورم اینه

بعدم ک ی حالت تو نشستن معذب بودم .کم حرف زدم.همین 

ولی آخرش ب چهره ام اشاره کرد گفت شبیه فلانی هستی(زشت نیس دختره،ولی اینو ک گفت حس کردم چهره ام نپسندیده )

بنظرت رفتارم زشت بوده؟تو حرف زدنم یکم استرس داشتم ولی ن ک خیلی بد حرف بزنم

دختر زمستان ...kord

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ماشین بودیم همش روبرو نگاه میکردم ،خجالت می‌کشیدم ب چهرش نگاه کنم میگفتم خجالت میکشم،اونم هی میگف ...

من در این حد نیستم ولی خب نمیتونم زیاد تو چشم نگاه کنم ولی خب حرفمو میزنم نه زشت نیس یه چند بار بری سر قرار عادی میشه یچی بگمم سعی کن با افراد غریبه که صحبت میکنی زل بزنی تو چشاشون برنداری تا عادت شه برات 

تو ماشین بودیم همش روبرو نگاه میکردم ،خجالت می‌کشیدم ب چهرش نگاه کنم میگفتم خجالت میکشم،اونم هی میگف ...

کلا اشتباه زیاد داری رو خودت کار کن از ادم عاقل کمک بگیر یا مشاوره حتما برو راهنمایی کنه بهتر رفتار کنی اینطوری باشی بعدی رو هم ناامید میکنی مخصوصا فشار لبهات برو تو ایینه خودت نگاه کن چطوری میشی تو ذوق طرف میخوره یا همون سرتکون دادن ادمو عصبی میکنه