2777
2789
عنوان

با یکی اولین بار رفتم بیرون ،دیگه بهم پیام نداده

| مشاهده متن کامل بحث + 4066 بازدید | 155 پست
میدونم ...ولی دلم شکسته چیکار کنم 

تحمل و صبوری 

برا منم خیلی خواستگار میومد پسند نمیکردن 

مگه قراره حتما همه از ظاهر و قیافه و هیکل و رفتار شما خوششون بیاد 

شما هم شاید در اینده خواستگارهایی داشته باشید که اصلا پسندشون نکنید و جوابتون منفی باشه 

عزیزم شخصیتت رو کوچیک نکن اصلا به هیچ غنوان پیام نده خواهرانه گفتم عزیزم

راس میگی ،،،باید منطقی فک کنم ،شاید منم بجاش بودم اینکار میکردم . پس دیگه تمومه ،فردا هم میدونم زنگ ...

میدونم حس خیلی بدیه . اما فکر کن اونم نمی تونست هیچ جوری عنوانش کنه جز این رفتار .

من تو موقعیت شما بودم رسما بهم گفت خوشم نیومد اصلا ازت بعدم عکس چندتا دختر نشون داد گفت اینجوری دوست دارم .‌هنگ بودمااااا .خیلی بد بود .رفتار ایشون خیلی عاقلانه بوو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم حس خیلی بدیه . اما فکر کن اونم نمی تونست هیچ جوری عنوانش کنه جز این رفتار . من تو موقعیت شما ...

بنظرم اگه بگه بهتره من همش منتظر بودم واقعیتو بگه همش چیرا الکی میگف حتی گفتم از چیزی خوشت نیومد گف نه اگه میگفف من متنفر میشدم لاقلل

بنظرم اگه بگه بهتره من همش منتظر بودم واقعیتو بگه همش چیرا الکی میگف حتی گفتم از چیزی خوشت نیومد گف ...

نه خیلی بده بگه خیلی حس بدیه . اونم نخواست بهت حس بد بده . اینجوری میتونی هر دلیلی پیدا کنی برای رفتنش و در نهایت بگی به درک . اما مستقیم گفتنش خورد می کنه ادمو

میدونی قبلا ی حس طرد شدن داشتم واقعااااا ناراحتم کرد. حالا این دوباره کاری کرد ک اون حسه قدیمی تازه ...

خب از دوستی کسی که باهاش راحتی بپرس ببین ایرادی داری مثلا حرف زدنت بچگونس یا ببخشید میگم میخوای گرم بگیری بیخودی به همه چی میخندی چون اینا حس سبک بودن به طرف مقابل میده پسرا دختر متین و سرسنگین و بیشتر واسه ازدواج میخوان مگر قبلش دوست باشید و به شخصیت هم اشنا باشید یا لباس پوشیدنت چطوره ناهماهنگ نیست یا اندامت چطوره همه رو در نظر بگیر. 

خب از دوستی کسی که باهاش راحتی بپرس ببین ایرادی داری مثلا حرف زدنت بچگونس یا ببخشید میگم میخوای گرم ...

تیپم خوب بود،ولی موقع حرف زدن نمی‌تونستم ب چهرش نگا کنم ،و لبامم بهم فشار میدادم ،و بر حسب عادت سرم تموم میدادم ،ب من گفت خیلی خجالتی هسی،همین دیگه ،از دیشبم زنگ نزده و کنسله دیگه 

منم ک قطع امید کردم و از چشمم افتاد 

دختر زمستان ...kord
تیپم خوب بود،ولی موقع حرف زدن نمی‌تونستم ب چهرش نگا کنم ،و لبامم بهم فشار میدادم ،و بر حسب عادت سرم ...

خب همین خجالتی بودن ی وقتا نمیذاره ادم حتی درست احوالپرسی کنه و تو ذوق طرف میزنه خب همینو درست کن . میگم فقط از ی نفر غیر خودت میتونی کمک بگیری چون ادم ی وقتا ایراد خودشم قبول نداره میگه ن خوبم ولی همون ایرادی که قبول نداریم اصل مطلبه 

خب همین خجالتی بودن ی وقتا نمیذاره ادم حتی درست احوالپرسی کنه و تو ذوق طرف میزنه خب همینو درست کن . ...

درسته من خجالتی رفتار کردم ،و احتمالا تو ذوقش خورده .

خودمم میدونستم همون لحظه رفتار درست نیست ،ولی بازم ظاهرم نپسندید و رفتارم بیشتر 

ولی خب تو تلفنی حرف زدن هم رفتارم دیده بود ک خجالتیم و کم حرفم و...

پس درنتیجه اول ظاهر بعد رفتارم نپسندیده 

منم دیگه برام اهمیت  نداره ،میگن برا آدمی تب ک برات بمیره ،ولی وقتی دیدم اصرار نداره منم دیگه اصرار ندارم 

دختر زمستان ...kord
ن این ادمو که دورشو خط بکش کلی گفتم واسه بعدها و انتخابای بعدیت 

میدونی خیلی چشم هم چشمی داشت می‌گفت تو خیلی کم حرفی و خجالتی هسی ،بعدا باید با دوستام راحت باشه (دوستاش متاهلن) چشم هم چشمی ک دوس داشت همش با دوستاش رقابت کنه و بگه همسر من  یا پارتنر من از مال شما بهتره (یه حالت حس کردم عقده داره)منم گفتم چون اولین دیداره سختمه ،گفت وا از چی من خجالت میکشی ،دومین دفعه ۳_۴_۵دفعه هم رفتیم بیرون میگی وای خجالت میکشم واینا

دختر زمستان ...kord