2777
2789
عنوان

دوست دارم دیگه زنده نباشم ولی

176 بازدید | 12 پست

کاربری مال دختر داییمه 17 سالمه خیلی خسته شدم از بچگی چیزی جز خشونت توی خوانواده ندیدم هیچ محبتی هنوز یادمه کتکایی که مامانم می‌خورد تحدید می‌کرد بابامو به خودکشی و چاقو میزاشت روی شکم خودش میخواست قرص بخوره هنوزم که هنوزه ترس وحشتناکی از جمع و دعوا دارم بزرگتر که شدم از سر کم عقلی عاشق یه پسر شدم چون هیچوقت محبتی ندیدم به یه فرد غریبه دل بستم ولی ای کاش هیچوقت نمیدیدمش از خیانت تا سرد بودن کم محلی انجام داد بدون اینکه بفهمه دارم نابود میشم فکر میکردم اگه به این پسر دل ببندم همه چی درست میشه ولی حال من براش کوچیکترین حتی زره ای هم اهمیت نداره بهم میگه دوست دارم ولی چه فایده دروغه همش من توی مدتی که زندگی کردم جز تحقیر شدن و کتک خوردن چیزی ندیدم بیماری هم دارم اگه بدتر بشه باید جراحی بشم وگرنه قطع نخاع میشم و برای همیشه فلج میشم ولی چه اهمیتی برای خوانوادم داره تنها کاری که میتونم بکنم اینه برم سر کار و خرجی زندگیم خودم بدم😔🖤

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وعو ته غصه بود قصه ت

حالم اصلا خوب نیست واقعا خسته شدم هر روز تحقیر میشم سعی میکنم مقاومت کنم ولی آخرش لقب هرزگی بهم میدن این خوانواده ی واقعیه؟ 😔💔

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  
متاسفم 🥲 ولی از این پسره ی الاف دوری کن بیشتر صدمه میبینی

همینکارو میکنم تا جایی که بشه ازش دور میشم نباید هیچوقت میدیدمش مقصر خودم بودم که از بی محبتی به اون دل بستم

عزیز دلم، اول رابطت رو با اون پسر بدرد نخور قطع کن، بعد هم سعی کن درست رو بخونی، مستقل بشی و بتونی م ...

خیلی ممنونم کلی تلاش دارم میکنم بتونم مستقل بشم

اه خدایا از دست مادر و پدرهای نادون و کم عقل

درکت میکنم منم تو بچگی بابام کتکم میزد منم مثل تو وابسته ی فرد اشتباهی شدم خیلی ازیتم میکرد

بعدم ک عاشق شدم همون اشغال هر چی تونسته بود پشت سرم گفته بود تا عشقم بره یادش میفتم فقط دلم میسوزه و اه میکشم میگم الهی خدا با خودشم همینکارو بکنه

اه خدایا از دست مادر و پدرهای نادون و کم عقل درکت میکنم منم تو بچگی بابام کتکم میزد منم مثل تو وابس ...

واقعا درک نمیکنم بعضی از خوانواده ها رو کارمایی هم وجود داره خدا تقاص کاراش بگیره ازش