2777
2789
عنوان

دوستم طلاق گرفته

449 بازدید | 14 پست

خيلي با شوهرش مشكل داشت همش از بديهاش ميگفت

كه غير قابل تحمله و دوستم فرشته هست كه چندسال تحملش كرده

كلي نصيحتش ميكردم كه خوبي هاشم ببين ولي مدام در حال مقايسه خودش با ديگران بود و يجوري از شوهرش بد ميگفت كه انگار هيولاست

دو سال پيش طلاق گرفت و كلي هم خوستگار توپ داشت چون هم خيلي خوشكله هم سرزبون دار و موقعيت اجتماعي خوبي هم داره

چند روز پيش بعد از دو سال ديدمش پرسيدم ازدواج نكردي گفت پشيمونم

تو اين مدت با هر كي دوست شدم يا خواستگاري اومد ديدم ده برابر عيبهاش بيشتر از شوهرم هست ، اگه قراره با اينا بسازم كاش با شوهر خودم ساخته بودم كه بجه هم داشتيم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای چقدر دیر فهمیده😥

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥
متاسفانه اکثرا دیر متوجه میشن که « گل بی خار خداست »

دقيقا

اينم ميگه با هركي دوست ميشم ميبينم مثلا اون عيبي رو كه شوهرم داشت نداره ولي به كاش صدنا عيب ديگه داره كه اون نداشت

ازدواج كرده شوهرش

دقیقا دختر خاله منم همین شد

الان شوهرش بچه داره

خودش اویزون یه پسرس ک بگیرتش اومنم هی بامبول در میاره

خاستگاراشم هیچ کدوم از شوهر سابقش بهتر نیستن

خیلییی پشیمونه

خودشو بچه شو بدبخت کرد

خدا جونم شکرت واسه همه چی😍
یعنی چی این حرف

یعنی حرف حق

حالا بعضیا انکار می کنن

اون به خودشون مربوطه

زندگی اول آدم قشنگ پیش بره بده؟؟؟؟

سختی بکشه

بره به زور یه زندگی جدید بسازه

چه برای مرد چه برای زن زندگی اول مهمه

بعدی ها دگ درحد رفع نیازه

و به درد نمیخوره

و هنوز آسیب و اثرات زندگی قبل پابرجاست

بخصوص با بچه

این از نظر شما حرف غلطیه؟؟؟

اگه آره که ریپلای نکنید

❤خدایا شکرت

یعنی حرف حق حالا بعضیا انکار می کنن اون به خودشون مربوطه زندگی اول آدم قشنگ پیش بره بده؟؟؟؟ سختی ...

نه غلط نیست 

زندگی خودم به مشکل خورده 

در حال جدایی هستم

پرسیدم ک برام ی دلیلی یا توضیحی بگید بدونم

نه غلط نیست  زندگی خودم به مشکل خورده  در حال جدایی هستم پرسیدم ک برام ی دلیلی یا توضیح ...

ببخشید تند صحبت کردم

منم ۵ سال جدا بودم

بعد رجوع کردیم

واسه همون اینطوری حرف زدم😂

❤خدایا شکرت