2777
2789
عنوان

تغییر امضا🤕

178 بازدید | 15 پست

سلام

میخوام به امضام چیزی اضاف کنم نمیدونم چجوری

اگه بشه میخوام تیکر بارداری هم بزنم

کسی اگه بلده ممنون میشم راهنمایی کنه🙏🏻🙏🏻🙏🏻

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود🤪💃🤩در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ ازمایشم مثبت شد😍خدایا میشه مواظب نی نیم باشی و دوباره نبریش پیش خودت؟😔🤲🏻

نی نی سایت من اون سه خط رو بزن بعد برو اطلاعات کاربری اونجا تغییرش بده 

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو از قسمت پروفایلت بعد از اونجا برو نی نی سایت بعد کابری.... 

کاربر آقا هستم،  یه وقت فکر نکنید دخترم   بگید عزیزم گلم بعدا عذاب وجدان بگیرید خدای نکرده خودکشي کنید گفته باشم 

بزن روپر‌فایلت برو توی نینی سایت من، بعدش بزن رو اون سه تا خط بعدش بزن روی اطلاعات کاربری اونجا امضاتو تغییر بده بعدش میتونی تیکر بارداری هم بذاری فقط اون گزینه نمایش تیکرت رو فعال کن واسه اینکه اینجا نمایش داده بشه

من نظرمو میگم میرم، حتی چک نمی‌کنم که چرا ریپ زدی🥱
نی نی سایت من اون سه خط رو بزن بعد برو اطلاعات کاربری اونجا تغییرش بده 

مرسی پیداش کردم😃

ولی تیکر چجوری بزارم؟

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود🤪💃🤩در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ ازمایشم مثبت شد😍خدایا میشه مواظب نی نیم باشی و دوباره نبریش پیش خودت؟😔🤲🏻
مرسی پیداش کردم😃 ولی تیکر چجوری بزارم؟

تیکرم همونجاس وضعیت بچه زده فک کنم

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
بزن روپر‌فایلت برو توی نینی سایت من، بعدش بزن رو اون سه تا خط بعدش بزن روی اطلاعات کاربری اونجا امضا ...

مممنون گلی

کلی درگیر شدم تا الان اطلاعات کاربری رو اورد🤕

تیکرم همونجای وضعیت بچه زده فک کنم

عه

باید بگردم پس🥴

عه باید بگردم پس🥴

همونجا که امضارو تغییر دادی زیر امضا هس اونم

همون پایینه

پیداش کردم ممنون گلی♥️♥️♥️

همونجا که امضارو تغییر دادی زیر امضا هس اونم

اره پیداش کردم گلم♥️♥️

اره پیداش کردم گلم♥️♥️

❤️❤️🌹

برای امضا گذاشتن:

1️⃣ بزنین روی عکس تون بالا سمت چپ

2️⃣ نی نی سایت من

3️⃣ روی سه تا خط افقی بالا سمت راست

4️⃣ داشبورد

5️⃣ اطلاعات کاربری

یا مستقیم بزنید روی این لینک:

https://www.ninisite.com/profile/setting

6️⃣ تنظیمات پروفایل من

7️⃣ ویرایش

8️⃣ نوشتن متن دلخواه برای امضا

9️⃣پایین صفحه بزنین ⬅️ ذخیره تغییرات

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.