2777
2789
عنوان

مادر سخت گیر و سرزنش گر

468 بازدید | 15 پست

سلام من مامانم خیلی خیلی زیاد پدرمو تو همه ی موارد سرزنش میکنه، دلم برا پدرم خیلی میسوزه ازدست مامانم ناراحتی اعصاب گرفته... 😭😭... با اینکه خودشو ادم مذهبی داره ولی همش به پدرم تیکه می‌اندازه و بی عرضه اش میخونه. 

مادر منم همینه 

بابام کامل اعتماد به نفسشو از دست داده 

تا میاد حرفی بزنه میگه تو نمیدونی و ول کن خرف نزن و فلان و دلیل میاره که نشون بده خودش فقط میفهمه و اون نمیفهمه 

همه ش هم جلوی ما ازش بد میکه 

ما هی ازش ایراد میگیریم ولی کاش کمی عقل داشت 

درباره بچه هاش هم همینه متاسفانه و ما رو خرد میکنه همیشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانت شبیه منه  این اخلاق سگی منه

عزیزم نکنید، من الان پدرم 50 شده ولی انگار بالای 60 سالشه... تا اون موقع ک جوون بود به هرحال کمتر تو خونه بود و سرکار ولی الان ک بازنشسته شده خیلی بیشتر اذیت میشع به معنای واقعی مظلوم هستش. 

مادر منم همینه  بابام کامل اعتماد به نفسشو از دست داده  تا میاد حرفی بزنه میگه تو نمیدون ...

دقیقا خدا نکنه تو ی زندگی حرمت و احترام پدر ازبین بره، این جور خونه ها ک زن سالاری توشه خیلی بدتر از خوته های پدر سالاری هست چون مادر ک منبع مهر و عاطفه هست میشه قلدر و پدر ک باید حرمتش حفظ بشه جلو بچه ها شخصیتش خردمیشه.

مث مامان من اینقد گفت ک بابام خونه نیومد و همونجا تو محل کارش شباموند و مرد

الهیی... خدا رحمتشون کنه🖤... این جور مردها خیلی مظلوم و تنهان، حتی بچه هاشونم ازشون بی حسابن متاسفانه😭... پدر هایی ک داد میزن و قلدرن کمتر مریض میشن. 

عزیزم نکنید، من الان پدرم 50 شده ولی انگار بالای 60 سالشه... تا اون موقع ک جوون بود به هرحال کمتر تو ...

دارم هی تلاش میکنم بهتر بشم با خنده و شوخی تموم اش کنم 

ولی گاهی دیگه نمیشه دعوامون جدی میشه خیلییییییییی بی حوصله ام‌

خودمم از خودم بیزارم خستم 😞

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ.
الهیی... خدا رحمتشون کنه🖤... این جور مردها خیلی مظلوم و تنهان، حتی بچه هاشونم ازشون بی حسابن متاسفا ...

ااره هیچ همدمی نداشته هروقت به   مامانم پناه میبرد بی پناهش میکرد حتی تو رابطه جنسی ام بعدا فهمیدیم بیچاره بابام محروم بوده مارو هم کاری کرده بود اصلا انگار پدری نداریم و هیچکس ب قول شماحرفشو نمیخوند مادرتو نصیحت کن کم کم... مامان من خیلی عذاب وجدان داره

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم
ااره هیچ همدمی نداشته هروقت به   مامانم پناه میبرد بی پناهش میکرد حتی تو رابطه جنسی ام بعدا فهم ...

الهی عزیزم.. ان‌شاالله اون دنیا روح پدرتون تو آرامش باشه..  طرف 25 سال تو زندگی مشترک این جوری بوده الان نمیشه عوضش کنیم تازه طرفداری از پدرمم میکنم ناراحت میشه، الان ک مابچه ها بزرگ شدیم و خودمون تشکیل زندگی دادیم بهتر متوجه اشتباهات مادرمون میشیم ولی چه فایده ک مادرمون عادت کرده به زخم زبون.. حرصم ازین میگیره ک دائم سجاده پهن و قرآن بدست هست. کاش پدرم از همون اول زندگی وا نمیداد و زیر دست نمیشد کاش قلدر بود.. 

الهی عزیزم.. ان‌شاالله اون دنیا روح پدرتون تو آرامش باشه.. وای بابا طرف 25 سال تو زندگی مشترک این جو ...

مرسی 

وای چرا مامان منم سجاده وقران پهنه همش😑همه سرکوفت زنا مؤمنن😜

مرسی  وای چرا مامان منم سجاده وقران پهنه همش😑همه سرکوفت زنا مؤمنن😜

جدی؟! من ک میگم ادم ی نماز و روز ه عادی بگیزه ولی حواسش به همسر و بچه هاش باشه از صدتا نمازشب خوندن ونماز نافله و... بهتره. 

جدی؟! من ک میگم ادم ی نماز و روز ه عادی بگیزه ولی حواسش به همسر و بچه هاش باشه از صدتا نمازشب خوندن ...

البته مامانا این بدی خودشوونو نمیفهممن

ماهم یه آدم ظالم داریم ...همه ازدستش عاصی ان  بعدمدام سجاده وقرآن پهنه همش

ای بابا. بنظرم شیطون اینها رو با عبادت زیادی امتحان میکنه تا به خودشون مغرور ‌شن من مامانم جوری هست ک میگه جلوم غیبت نکنید بعد با شوهرش و بچه هاش این جوری برخورد میکنه شاید هم افسرده است باور میکنی با اقوام خودش هم قطع رابطه کرده چه برسه فامیل همسر. نمازشب بخونی و قطع صله ی رحم کنی🙄🙆‍♀️