2777
2789

سلام یکی از دوستا خانومش مشکل اورگاس داش و رابطش سرد شده بود و ...

بعد بایک متخصص مشورت کرد و کلا از این رو به اون رو شد زندگیشون و خیلی خوب شد حالا شوهرش بهش گفته تو چجوری اینقدر تغییر کردی ولی هنوز هیچی بهش نگفته و میگه هر دو خوشحال و خوبیم رابطمون خوب شده ولی جدیدا چندوقت که گذشته پرسیده چجوری اینقدر تغییر کرده و نمیدونه چی بگه

به نظرتون چکار کنه بهتره؟

چرا نگفته رفته دکتر

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا خب مث ادم ب همسرش بگه رفته دکتر 

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

اولا مردا نمیرن ب رفیقشون بگن زنم تو رابطه اله بله قطعا مشکل خودته دوما خب پزشک و مشاور برای حل کردن همین مشکلاته دیگه اینام رفتن جواب گرفتن اگه مشکلی بود یا زنه خیانتی چیزی کرده بود طبیعتا باید نتیجه عکس میداد و سردتر میشد و مشکل حادتر 

در اخر هم دنبال زیر بغل مار نباش زندگیتو کن

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام    

نه آخه برام تعریف کرده چقدر فرق کرده خیلی فرق کرده اصلا از این رو به رو میگه رابطشون شده و نمیتونه اینها را بگه چون دکتر هم درست کمکی بهش نکرده بود و متخصصی که باهاش صحبت کرده بوده گمونم به صورت تلفنی و ... همه چیز را پرسیده و بهش یاد داده و اون متخصص آقا بوده

البته خانمش حتی تعریف میکرد که بعضی دخترای مجرد یا حتی آقایون هم برای این موضوع ازش مشاوره گرفتند و خب راهنمایی گرفتند

تازه بحث روحی و ... بیشتر کار میکنه

حتی آیدیش هم بهم داد برای اینکه استفاده کنم ولی خب گفتم نمیدونم چون بعضی دیگه هم شاید باشند بهتر