bahmani مدیر استارتر عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 2718 عنوان کیا ژل تزریق کردن 82 بازدید | 4 پست سلام میشه از تجربتون بگید ؟؟ چه برندی خوبه؟؟ برا زیر چشم چطوریه ؟؟ درد داره ؟؟ او را نه تنها دوست داشتم بلکه همه ذرات تنم او را میخاست 1402/01/31 | 22:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الیزاا عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 6141 تزریق زیر چشم اصلااااا درد نداره مارك نورامیس زدمولی لب خیییلی درد داشت مارك گانا آنچه درست است را انجام دهیم...نه آنچه اكثریت باور دارند...
bahmani مدیر استارتر عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 2718 تزریق زیر چشم اصلااااا درد نداره مارك نورامیس زدم ولی لب خیییلی درد داشت مارك گانا من فوق العاده میترسم از دردش چوناخه مامانم یک بار خط خنده تزریق داشت خیلی درد داشت او را نه تنها دوست داشتم بلکه همه ذرات تنم او را میخاست
الیزاا عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 6141 من فوق العاده میترسم از دردش چون اخه مامانم یک بار خط خنده تزریق داشت خیلی درد داشت نه خط خنده درد ندارهالبته آستانه تحمل درد آدما فرق میكنهتو همین سایت بعضیا میگفتن ژل لب درد نداره اصلاولی برای من درد داشت آنچه درست است را انجام دهیم...نه آنچه اكثریت باور دارند...
bahmani مدیر استارتر عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 2718 نه خط خنده درد نداره البته آستانه تحمل درد آدما فرق میكنه تو همین سایت بعضیا میگفتن ژل لب درد ندار ... اتفاقا مامانم خیلی تحمل دردش بالا اما نمیدونم چرا درد داشت او را نه تنها دوست داشتم بلکه همه ذرات تنم او را میخاست