2777
2789
عنوان

نشستن ظرف

85 بازدید | 6 پست

از پیش نامزدم برگشتم، دو هفته باهم بودیم ،  بعد چند وقت بهم گفت چرا رفته بودی از اینجا ظرفارو نشستی رفتی خجالت هم نکشیدی من داشتم تا دوروز ظرف میشستم، قبلا هم چند بار بهم گفته بود خونه داریت خوب نیست و حتی به مامانش هم انتقال دادع بود،نظرتون چیه

یعنی باهم غذا خوردین ظرفا رو نشستی ؟ 

اوف خدا به دادت برسه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یبار دیگه تاپیک خوندم جدا از رفتار نامزدت 

دو هفته پیش هم بودین هیچ ظرفی نشستی ؟ 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
یبار دیگه تاپیک خوندم جدا از رفتار نامزدت دو هفته پیش هم بودین هیچ ظرفی نشستی ؟

من همکاری میکردم تو کارهای خونه باهم بودیم برای شناخت بیشتر، ولی سری آخر چون پرواز داشتم و خیلی استرس داشتم یادم نبود

من همکاری میکردم تو کارهای خونه باهم بودیم برای شناخت بیشتر، ولی سری آخر چون پرواز داشتم و خیلی استر ...

یعنی فقط یه روز نشستی ؟

خب چرا همچین حرفی زد چرا به مادرش گفته ؟

میگی نامزد پس حواست باشه نامزدی دوران شناخته