2777
2789
عنوان

تخمدان پلی کیستیک

51 بازدید | 6 پست

سلامم روزه نمازاتون قبول

من این ماه همینطوری یه چکاب کامل دادم که ببینم مشکلی دارم یا نه

بعد امروز جوابشو بردم پیش دکتر

با علائمی که داشتم گفت ممکنه تخمدان پلی کیستیک داشته باشی و برام سونو تخمدان نوشت ک مطمئن تر شم

بنظرتون برا بعدا که بخوام ازدواج کنم مشکلی پیش میاد؟

روی چی تاثیر داره و بیشتر چه مشکلاتی داره بگید لطفا🥲

دختری از دیار کورد♥️

نگران نباش و از همین الان درمانش کن تا برای بچه دار شدن مشکلی نباشه

خدایا شکرت ک هدیه مونو بهمون دادی❤🙏😍👶🏼🤰۱۴۰۱/۱۲/۱۷ تو ولادت امام زمان بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍خدایا مواظب تو راهیمون باش و کمک کن صحیح و سالم به دنیا بیاد و با دلخوش بغلش کنیم❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۲/۱۲/۲۰ آزمایشمم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۱/۷ سنو تشکیل قلب انجام دادم وهمه چی خوب بود خدایاشکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۲/۶ سنو انتی انجام دادم نینی مون سالمه و صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۳/۲۲ سنو آنومالی انجام دادم و نینی مون سالمه و پسره و اسمشو رضا گذاشتیم خدایا شکرت❤🙏😍💙🧸۱۴۰۲/۶/۱۸ سنو رشد انجام دادم حال و وزن پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۷/۲ سنو کنترل انجام دادم و حال پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۸/۱۴ سزارین اختیاری کردم و پسرمون رضا با دلخوش و سلامت به دنیا اومد خدایا شکرت❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۳/۳/۲۶ فهمیدیم اولین دندون پسرمون رضا نیش زده و در اومده مبارک باشه عشق مامان و بابا❤🙏😍🦷خدایا پسرمونو عاقبت بخیر کن و کمک کن به سلامتی و دلخوش زیر سایه پدر و مادر و تمام اعضای خانوادش بزرگ بشه الهی آمین ❤🙏😍انشالله قسمت همه منتظرها آمین❤🙏😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی همون تنبلی تخمدان عزیزم حالا بعضی ها خفیفه بعضی ها شدید من خودم خفیفشو دارم معمولٲ فولیکولات بدون داروی محرک بالغ نمیشن وبارداری هم فقط با فولیکول غالب امکان پذیره سعی کن ورزش هوازی انجام بدی شیرینی جات رو خیلی کم یا اصلٲ نخوری وکلی چیز دیگه عزیزم

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊