2777
2789
عنوان

به کجا باید شکایت کنم چاره چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باورت میشه سه تا داداشم نگهش میدارن بازم اونارو هُل میده مارو میزنه .‌  ورزشکاره مهندسه الانم د ...

عزیزم اینا همش تصورات ناشی از ترسه. طبیعی هم هست... شیر رو توی سیرک جوری عادت میدن که خیال میکنه یه دلقک ازش قویتره و میترسه.

من یه مدت کردستان زندگی میکردم... یه چیز رو از زنهای کرد خوب یاد گرفتم. اینکه به خودشون مطمئنن و نمیذارن کسی بهشون زور بگه. مردا هم چون میدونن ترسی در کار نیست حد خودشونو نگه میدارن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
آخه همینجور بدون بهونه میاد میزنه؟ داداشای دیگه ات با چاقو حمله کنند. همسایه هاتون سرو صدا اذیتشون ن ...

چرا متوجه میشن همسایه ها اما داداشام ردشون میکنند بازم مارو می‌شناسن میدونند همش تقصیر داداشمه.. عزیزم میگه هر شب مهمون میارم شام بپزید لباسامو اتو کنید ارث نخوایید هر چی من میگم بگید چشم .. کلا آدم قلدریه و زورگو ..کاش بابام فوت نمیکرد 

عزیزم اینا همش تصورات ناشی از ترسه. طبیعی هم هست... شیر رو توی سیرک جوری عادت میدن که خیال میکنه یه ...

عزیزم ما هم تحمل زور نداریم اما با چوب زد توو سر خواهرم .. مامان عمل قلب باز شده شیمی درمانی شده حالش خوب نیست هی گریه میکنه واقعا زورمون بهش نمی رسه

چرا متوجه میشن همسایه ها اما داداشام ردشون میکنند بازم مارو می‌شناسن میدونند همش تقصیر داداشمه.. عزی ...

وضعیت اکثر خونه هایی مه پدر یا مادر فوت کنن همینه،یکی زورگوتره، اموال بیشتری خورده دلش بیشترم میخاد ،ب بقیه زور میگه

حالا برادر شما اگر از یکی از داداشای دیگه می ترسید عالی میشد