2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه قرصی عزیزم؟همکارم گفت گارسینیا لاغر میکنه.خودش خرید کلی لاغر شد ولی به من گفت گیر نمیاد.درصورتی ک ...

پاپایا رزبری گلوریا.عزیزم میدونی شیشه یذرش چنده میان اونو بریزن تو قرص؟؟کافئین دارن فقط.پاپایا بخر اون عوارضش کمه

ماما نیستم ولی تعیین جنسیت میکنم🤱
شروع میکنم باز خوراکی میبینم شل میشم.البته شایدم افسردگی دارم چون آرامش پیدا میکنم با خوراکی

کاش منم مثل تو اینقدر راحت با خوراکی خوردن چاق میشدم باز من خودم میکشم اینقدر میخورم ولی انگار نه انگار 

پاپایا رزبری گلوریا.عزیزم میدونی شیشه یذرش چنده میان اونو بریزن تو قرص؟؟کافئین دارن فقط.پاپایا بخر ا ...

راست میگی؟؟؟پاپایا از اینترنت سرچ کنم برای خرید؟ممنونم 

چه قرصی عزیزم؟همکارم گفت گارسینیا لاغر میکنه.خودش خرید کلی لاغر شد ولی به من گفت گیر نمیاد.درصورتی ک ...

اصلا قرص مصرف نکنید، خیلییی خطر ناک شاید یه مدت جواب بده ولی قول نمیدم همیشگی باشه

حتما پیش دکتر غدد برین تا ازتون آزمایش هورمونی بگیرن

که خدایی نکرده احتمالا تیروئیدی واصلا چیز خاصی نیست و یعد با باشگاه و غذا میتونین کنترل کنید و دوسال یا کمتر به راحتی آب میکنید 

منم چاغ بودم غمت نباشه الانم ورزشکارم:)

درضمن وزن مناسب برای شما تقریبا ۶۷ اینا هست پس هر چه زودتر شروع کنید تا خدایی نکرده جدی نشده

عزیزمن

درکل چاقی علت داره

یا ارثی هست یعنی ژن چاقی دارید که بازم قابل کنترل هست

یا مشکل تیروئید دارید

یا پرخوری عصبی

شایدم سبک زندگی ناسالم 

اول علتش رو پیدا کن

ودنبال این قرصای مضر هم نباش اگه منطقی فکر کنی میبینی باعقل جور درنمیان

زمین بابهار زنده میشود من باتو مهربان ترینم...         «قلب، خاک خوبی دارد، دربرابر هر دانه که درآن بنشانی،هزار دانه پس می دهداگرذره یی نفرت کاشتی، خروارهانفرت دروخواهی کرد. واگر دانه یی ازمحبت نشاندی خرمن هابرخواهی داشت...» نادر ابراهیمی_ابن مشغله.                ۵تیر۱۴۰۲>>>> 
چرا نشه عزیزم،میشه  تو خونه ورزش کن یا برقص  از نیم ساعت شروع کن تا یکساعت ،یکساعت و نیم ...

حتما.چشم.فردا از صبح تا شب شیفتم.اکثرا خوابم.زندگیم شده خواب.دعا کنین برام

عزیزمن درکل چاقی علت داره یا ارثی هست یعنی ژن چاقی دارید که بازم قابل کنترل هست یا مشکل تیروئید د ...

پرخوری عصبی.میگم تنش که دارم میخورم آروم میشم