2777
2789
عنوان

مامانا دارم دق میکنم بخدا😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 54 پست

عزیزم اگه موقع غذا خوردنش خودت با استرس رفتار کنی پسرت میفهمه و خودش روی غذا خوردنش تاثیر منفی داره. به زور دادن و دنبالش دویدن هم تاثیر منفی داره

و من یتوکل علی الله فهو حسبه*** السَّلام عَلَى الحُسَیْن ، وَعَلَى عَلیِّ بْنِ الحُسَیْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَیْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَینِ
چی بگم 😭😭دوست ندارم ریزه میزه شه  از همه بدتر تیکه های بقیه ک بچمو مقایسه میکنن ...

بقیه رو ولشون کن

من پسرمم خیلی تپلی بود

بعدا لاغر شد

هی می گفتن وای بچه به شیر خودت بود چه تپل بود

به نون باباش چه لاغر شده😒

ولی من بیخیال بودم و کار خودمو می کردم

الان ماشالله پسرم مردی شده 

وزنشم دست خودشه

میخوره  وورزش می کنه و سالمه

دخترمم همچنان لاغره

فکر کن اگه میخواست با اون رشد شیرخوارگی بیاد بالا الان ۲٠٠_۳٠٠ کیلو بود😂

به وزن بچه حساس نباش

بچه رو به پر خوری و چاقی عادت نده

بعد تو نوجوانی و جوانی به مشکل میخوری

هی باید بدوی دنبال رژیم و دکتر تغذیه برای لاغری

بذار بچه رشد خودشو بکنه

واز داشتن بچه لذت ببر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط کته قرمز دوست داره 😭

منظورت گوجه پلوست؟ 

و من یتوکل علی الله فهو حسبه*** السَّلام عَلَى الحُسَیْن ، وَعَلَى عَلیِّ بْنِ الحُسَیْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَیْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَینِ
فازت چیه انصافا اینهمه الکی جوش نزن تا وقتی دندونا کامل نشه درست و حسابی وزن نمیگیره دکترا و بهداشتم ...

هم قدش هم وزنش زیر نمودار هست خیلی زیر نمودار 

مگ  میشه غصه نخورم اینقدر بیجونه هنوز نمیتونه راه بره

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂
منظورت گوجه پلوست؟ 

اره

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂
بقیه رو ولشون کن من پسرمم خیلی تپلی بود بعدا لاغر شد هی می گفتن وای بچه به شیر خودت بود چه تپل بو ...

درسته ولی ضعیفیشو حس میکنم 

قدش زیر نمودار وزنش ک برای بچه 8ماهس.

اره

عزیزم گوشت مرغ و با گوشت گوسفندی تو پیاز سرخ کن بعد گوجه و برنج و بزن. باید خودت غذاهاش و مقوی کنی. من برا دخترم همیشه با گوشت درست میکنم خیلی دوست داره

واویلا چرااینجور میکنی🙄خب خیلی بچه هاژنتیکشون لاغره بزرگترمیشن بهترمیشن مهم اینه سالمه 

اخه تا وزن نگیره قد نمیکشه...

قدش زیر نمودار اومده...

جثه به بچه 8ماهه رو داره

من از اول شیر خشک دادم وزنش خیلی بالاست 

بچه با بچه فرق داره دخترمن مثلا تادوماه با شیرخودم عالی وزن گرفت اماشیرم کم شددوماخ وزن نگرفت الان شیرخشک بهش میدم ۷ماهشه اگه زیاد بخوره وزن میگیره مثلا هردوساعت ۴پیمانه ولی اگه هراز دوساعت دوپیمانه بخوره انچنان وزن هم نمیگیره کاریش هم نمیتونم بکنم

عزیزم چه اصراری دارین که بچه رو چاق کنید بچه باید باهوش و زبل باشه حرکاتش به موقع باشه دختر من ای ...

وای ماشاالله بهش چه کیفی میکردیا بچه ی ۳ماهه ۱۲کیلو نمک بهش.دخترمن ۷ماهشه تازه ۷۴۰۰

وای ماشاالله بهش چه کیفی میکردیا بچه ی ۳ماهه ۱۲کیلو نمک بهش.دخترمن ۷ماهشه تازه ۷۴۰۰

😂😂😂😂😂😂😂

نمیتونستم بغلش کنم😂

براش کالسکه خریدم ولی دزدیدنش

دیگه بیرون نرفتم تا ۱۱ ماهگی که راه افتاد😂

ولی عشق کفش هاشو داشت

میپوشید و می گفت بلیم بیلون😂

ولی الان هر کی میبینه میگه وای چه دختر قیطونی و نازکه😂

مثل کاغذه😒

ولی همین دختر قیطونی ماشالله روزه هاشو از ۹ سالگی کامل گرفته

برعکس هم سنای چاق و تپلش که روزه نمیگیرن از ترس گرسنگی

غصه ی وزنو نباید خورد