2777
2789
عنوان

مامانا دارم دق میکنم بخدا😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 54 پست
مثل پسرم که مدام آویزونم بود زیاد شیر نمیخورد ولی خب شیر رو با حوصله و آروم به هر دو بچم دادم و ...

من خودم تپلم ولی شیر نداشتم بعضیا خیلی لاغرن ولی دوتا بچه شیرمیدن.دخترمنم تا دوماه زیاد میخورد خوبم وزن میگرفت بعددیگه شیرم کم شد اونم زیاد نمیخورد نق هم نمیزد که من متوجه یشم الان شیرنان بهش میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی الان هر کی میبینه میگه وای چه دختر قیطونی و نازکه😂 مثل کاغذه😒 ولی همین دختر قیطونی ماشالله ر ...

اکثرا بخاطر حرف بقیه غصه ی وزن میخورن مادرا وگرنه بچه بزرگ میشه بالاخره.حالا همین خود من بخدا همش باید دنبال رژیم و ورزش اینا باشم که لاغر بشم چیه چاقی

اکثرا بخاطر حرف بقیه غصه ی وزن میخورن مادرا وگرنه بچه بزرگ میشه بالاخره.حالا همین خود من بخدا همش با ...

دقیقا

غصه ی وزنو نخورید

بعضی وقتا بچه ها یهو رشد می کنن و بزرگ میشن

تنشون سلامت

کم خونی و اینا نداشته باشن

وزن بعدا درست میشه

هم قدش هم وزنش زیر نمودار هست خیلی زیر نمودار  مگ  میشه غصه نخورم اینقدر بیجونه هنوز نمیت ...

بچه منم زیر نمودار بود هربارم بهداشت میگفت ضعیفه و.... اما دکتر متخصص تغذیه و نوزادان بردم گفتن هیچ مشکلی نداره

شاید کاری که میگم مسخره باشه اما من همه غذا هارو ابشون رو میگرفتم صاف میکردم با سرنگ کم‌کم میدادم بچه بخوره تا مزه‌بهش‌بیفته و غذا بخوره امتحان کن البته معمولا راحت نمیخورن اما‌ شده به اجبار بهش‌بده‌من بین دوتا پاهام‌نگه‌میداشتم‌میخورد اولی و خوشش می اومد برقیه رو مینشست‌میخورد

شاید کاری که میگم مسخره باشه اما من همه غذا هارو ابشون رو میگرفتم صاف میکردم با سرنگ کم‌کم میدادم بچ ...

نه اصلا مسخره نیست منم همین کارو میکنم وقتی نمیحوره مادر مجبور میشه اینطوری غذا بده

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂
نمیمونه نترس.پسره یا دختر؟

پسر 

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂
نه اصلا مسخره نیست منم همین کارو میکنم وقتی نمیحوره مادر مجبور میشه اینطوری غذا بده

اره تنها راه.من وقتی غذا اینجوری میدم همه شاکی میشن باهام بحث میکنن اما من توجه نمیکنم