2777
2789
عنوان

تجربه من از کاهش وزن فقط با زنجبیل😌

45756 بازدید | 57 پست

بچه ها من طبعم سرده بخاطر همین حتی درحالت عادی وقتی پرخوری نمیکنم وزنم به۸۸ هم رسیده،دیگه از رژیم و ورزش واقعن کلافه شده بودم ،تا اینکه یه جا یه حدیث خوندم از امام رضا دستورالعمل لاغری چای زنجبیل و دارچین و مقداری عسل ،،،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربه دارم واسه منم خوب بود البته رنگ پوستم کامل زرد شده بود

برای همیشه زرد موند یا خوب شد

دوستان اگه کسی تیپ پلاستی انجام داده لطفا به من اطلاع بده چند تا سوال دارم مرسی
تجربه دارم واسه منم خوب بود البته رنگ پوستم کامل زرد شده بود

تا چه مدت خوردی؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
منم امتحان کردم عالیه ولی زود گرسنه می‌کنه پس این بار من به سرکه سیب روی آوردم کامل بی اشتها میکنه

معدتو داغون میکنه

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚