بچه ها من طبعم سرده بخاطر همین حتی درحالت عادی وقتی پرخوری نمیکنم وزنم به۸۸ هم رسیده،دیگه از رژیم و ورزش واقعن کلافه شده بودم ،تا اینکه یه جا یه حدیث خوندم از امام رضا دستورالعمل لاغری چای زنجبیل و دارچین و مقداری عسل ،،،
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تجربه دارم واسه منم خوب بود البته رنگ پوستم کامل زرد شده بود
تا چه مدت خوردی؟
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
منم امتحان کردم عالیه ولی زود گرسنه میکنه پس این بار من به سرکه سیب روی آوردم کامل بی اشتها میکنه
معدتو داغون میکنه
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚