2777
2789

یک سال و نیمه اقدامم تمام آزمایشا رو دادم ،عکس رنگی،آزمایش اسپرم و....همه چی نرماله 

پریودام منظمه 

پس چرا نمیشه؟

دارم دق میکنم دارم از حسرت داشتن بچه میسوزم

مگه من چه گناهی کردم که اتقدر زجر بکشم

امروز تو خیابون راه میرفتم تو دلم به تک تک خانومایی که باردارن یا بچه دارن میگفتم خوش به حالتون

خوش به حالتون که بچه دارین

خدا دوستتون داره

ولی فک کنم منو دوست نداره

انقدر حالم بده فقط دارم اشک میریزم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه بچه دارم پدرشو از دست داد (همسرم) 

خیلی وقتا تو خیابون راه میرم ناخودآگاه به خانوما یا بچه ها تو دلم میگم خوش بحالتون همسرتون هست یا خوشبحالت که پدرت هست. هرکسی یه درد و کمبودی داره کلا خاصیت دنیاست. 

ان‌شاالله بزودی صاحب یه فرزند سالم و صالح بشی عزیزم 

یک سال و نیمه اینجوری ناامید شدی؟

برو کسایی رو ببین که هفت سال یا بیشتر در تلاشن هنوز امیدشونو از دست ندادن 

آروم باش دختر 

البته امیدوارم شماهایی که اینجوری بچه میخواین فکر همه جاشو کرده باشین امیدوارم فقط اولش این نباشه 

ما یه فامیل داریم مثل شما همه چیش سالم بود ولی بچه دار نمیشد تا این که بعد هفت سال رفت پیش یه قابله قدیمی که تو خونه میبینن بعدش حامله شد شماهم اگه تو شهرتون یا روستاهای نزدیکتون همچین کسی رو میشناسین حتما برین پیشش