2777
2789
عنوان

چه کنم با حرفایی که میخوام بهش بگم و نمیشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 24 پست
البته امروز که سفر هست. چند بار خواستم اینکارو بکنم ولی بازم به در بسته خوردم یه جورایی. بهش هم میگم ...

فیلترشکناتون راه بندازین ویدیو کال حرفاتون بزنین واتساپ اوکیه شنود هم نداره.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
فیلترشکناتون راه بندازین ویدیو کال حرفاتون بزنین واتساپ اوکیه شنود هم نداره.

با اینکه واتس اپ فیلتره، اونجا هم رسمی حرف میزنه. کلاً این چند ماه رابطه مون فقط کاری شده و انگار دوستی از بین رفته. فقط دلم میخواد بهش بگم حق نداشته یکطرفه همه چی رو تموم کنه. من عروسک خیمه شب بازیش نبودم، من شخصیت دارم، آدمم و... و خیلی حرفای دیگه. ولی نمیشه. منم دارم از خود خوری دیوونه میشم. یک دقیقه از فکرش بیرون نمیام.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اینکه واتس اپ فیلتره، اونجا هم رسمی حرف میزنه. کلاً این چند ماه رابطه مون فقط کاری شده و انگار دو ...

اگه اینطوریه توم دیگه مثل قدیم باهاش نباش بلخره میپرسه چیه چته بگو تو که فرصت نداری شاید میومدی دیدنم میفهمیدی. شخصیتش خیلی پارانویا داره باهاش آرامش خاطر داشتی؟ شخصا با آدما شکاک و خودسر نمیجوشم بد قلقن

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
اگه اینطوریه توم دیگه مثل قدیم باهاش نباش بلخره میپرسه چیه چته بگو تو که فرصت نداری شاید میومدی دیدن ...

چند ساله با هم دوستیم و تا قبل از تابستون پارسال خیلی کنارش حالم خوب بود. بهم آرامش میداد بعد از دیدنش تا چند روز شنگول و خوشحال بودم. تلفنی هم همیشه بهم محبت میکرد. ولی از پارسال تابستون که گفت فلانی حرف شنود و اینا رو زده، کاملاً عوض شد، تلفنی و با پیام رسمی حرف میزنه، حضوری هم فقط یک بار تو محل کار دیدمش که حالمو بدتر کرد. کاش بتونم بدون اینکه چیزی بهش بگم بی سر و صدا برم از زندگیش بیرون تا شأن خودمم حفظ بشه. ولی حیف که این افکار ذهنی و سؤالهای بی جواب، ماههاست دیوونه ام کرده.  

چند ساله با هم دوستیم و تا قبل از تابستون پارسال خیلی کنارش حالم خوب بود. بهم آرامش میداد بعد از دید ...

پارانویا شده مشکوکه شاید یسری فعالیتا داره کافر همه را کیش خود پندارد همه رو شنودی میبینه. با این اوصاف تا نبینیش تکلیفی روشن نمیشه میبینی خیلی سختشه واقعا دوستش داری باهم مهاجرت کنین.

قدرتو نمیدونه وقتی هم بفهمه دیره مگه چقد ادم زندس؟ 

اولتیماتوم بده تا خرداد فرصت باز کنه همدیگر ببینید اگر نمیتونه همینجا تمومه. چقد مگه سرش شلوغه بخاطر تو وقتی باز نمیکنه؟؟ با کار و پارانویاش ازدواج کنه.

پارانویا شده مشکوکه شاید یسری فعالیتا داره کافر همه را کیش خود پندارد همه رو شنودی میبینه. با این او ...

آره والا. نه من دیگه نمیخوامش. فقط میخوام قبل از کات کردن حرفامو بهش بزنم. یه بار ازش وقت ملاقات تو محل کارش خواستم بهانه آورد نداد. میترسم آخرش بزنم به سیم آخر بدون وقت قبلی برم محل کارش. ولی مامانم میگه اینکارو نکن شخصیت خودتو نیار پایین یهو یه چیزی بهت میگه آبروریزی میشه. ولی آخه حالم خیلی بده.  

آره والا. نه من دیگه نمیخوامش. فقط میخوام قبل از کات کردن حرفامو بهش بزنم. یه بار ازش وقت ملاقات تو ...

آره عزیزم اینکار نکن فقط یه تایمی بهش بگو تا این تایم فرصت باز کن وگرنه مشخصه رابطمون خیلی وقته واست ارزشی و اولویتی نداره.

اینهمه مراعاتش میکنی اون چی؟ رابطه یه جاده دوطرفهس فوقش همه حرفات اس کن بلاکش کن خوش اومده.