2777
2789

نمیتونم تلفنی یا با پیام بهش بگم. فقط حضوری میتونم بگم که اونم ماههاست نمیتونم ببینمش. این حرفها و گلایه های نگفته دیوونه ام کرده. همش تو ذهنم تکرار میشه، حتی گاهی می نویسم و برگه رو پاره میکنم ولی آروم نمیشم. از طرفی میترسم بهش بگم و عکس العمل بدی ببینم ولی نگفتنش هم داره دیوونه ام میکنه. همش عصبی هستم.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه بهشون فکرنکن بزار هروقت دیدیش بگو هرچی که خیلی اذیتت کنه و مهم باشه مطمئن باش یادت میمونه اگرم نموند پس مهم نبوده.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
دیگه بهشون فکرنکن بزار هروقت دیدیش بگو هرچی که خیلی اذیتت کنه و مهم باشه مطمئن باش یادت میمونه اگرم ...

خیلی دلم میخواد ولی اصلاً جور نمیشه ببینمش. حتی شک برم داشته که از قصد میخواد از دیدنم فرار کنه.  

بدبختیم اینه که تلفنی هم نمیتونم همه چی رو بگم. از تابستون پارسال توهم برش داشته که تلفنها شنود میشه ...

شنود بشه مگه چی بگی، حرف دل به درد بقیه نمیخوره

تو، نهایی ترین خواسته ی منی😍😍😍
بدبختیم اینه که تلفنی هم نمیتونم همه چی رو بگم. از تابستون پارسال توهم برش داشته که تلفنها شنود میشه ...

آره خب سیاسی چیزی بگی پخ پخ میشی

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
آره خب سیاسی چیزی بگی پخ پخ میشی

نه بابا حرف سیاسی باهاش ندارم که. حرفهای مربوط به دوستیمون هست که تو دلم مونده و بی معرفتی ماههای اخیرش. منتها ایشون معتقده اگه کسی این حرفا رو هم بشنوه پخ پخش میکنه!  

خیلی دلم میخواد ولی اصلاً جور نمیشه ببینمش. حتی شک برم داشته که از قصد میخواد از دیدنم فرار کنه. &nb ...

تو عمل انجام شده بزارهش بگو فلان جام میای یه دقیقه ببینمت یچیزی بخورین و بهش بگو. ماه رمصون هم اخراشه همه جا باز میکنن. 

تو عمل انجام شده بزارهش بگو فلان جام میای یه دقیقه ببینمت یچیزی بخورین بهش بگو ماه رمصون هم اخراشه ه ...

البته امروز که سفر هست. چند بار خواستم اینکارو بکنم ولی بازم به در بسته خوردم یه جورایی. بهش هم میگم که میخوای از دیدن من در بری یا از من دلخوری یا با کس دیگه ای هستی؟ همه رو انکار میکنه و میگه نه اصلاً فقط فرصت پیش نمیاد. ولی من زیر بار نمیرم و همین رفتاراشه که خیلی غرورمو جریحه دار کرده.