2777
2789

بچم ی قسمت از سرش ورم کرده و نرم هست بردم دکتر سی تی اسکن گرفتم گفتن احتمالا جمجمه شکسته قراره" ام آر آی" هم بگیریم تا دقیقتر معلوم بشه خیلی ناراحتم چیز خطرناکیه؟چطور درمان میشه؟ بچم همش 8 ماهشه ضربه شدیدی هم نخورده فقط چندباری افتاده رو فرش یا موکت اخه نوپا هست همش میخاد بلند شه

خدا خیرتون بده اگ چیزی در این مورد میدونید جواب بدین. اخه استرس اشعه های خطرناک یطرف شکستی جمجمه یطرف اعصابمو بهم ریخته استرس دارم😓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من از رو تاب افتاد ، با سر رو موزائیک حیاط ، اندازه سیب پیشونیش باد کرده بود و دست میزدم توش آب داشت انگار.

سی تی و ام آر آی گرفتیم خداروشکر مشکل جدی نبود چند روزه خوب شد

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

فقط میدونم اگه واقعا شکسته باشه مخصوصا سر خیییلی درد داره ولی مگه بچه ها تا 1 سالگی سرشون آبکی نیست؟؟؟ 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

احتمال شکستگی خیلی پایینه وقتی میگین سرش ضربه جدی نخورده و اینکه اگه شکستی بود علائم دیگه هم داشت که شکر خدا نداره دکترم سی تی رو محض احتیاط نوشته

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚

شکستگی در چه حده؟لخته خون هم داره توی سرش؟

معمولا شکستگی جوش میخوره.لخته خون در سر اگر کم باشه نیاز به اقدام خاصی نداره و خودش جذب میشه.اما اگر لخته زیاد بود یا شش ساعت بعد از سی ای اول یه سی تی اسکن مجدد میگیرن اگر زیاد شده بود باید کرانیوتومی بشه.یعنی میره اتاق عمل....اوضاع بجه ات جطوره؟هوشیاری؟استفراغ های مکرر؟گیجی و خواب آلودگی؟عدم تعادل در راه رفتن؟