2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره بودن ...یه نفر نمی‌دونسته حامله هست پریود می‌شده .بعد ک خواست دنیا بیاد فهمیده..

خیلی ها بودن .

منم دومی ۷هفتمه از ۶هفته یه سره لک دارم  یهو یه خورده شدید میشه تا پد میزارم قطع میشه کفری شدم ن سقط میشه ن قطع میشه خونریزی. 

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑

اره خواهر من تا ۳ماهگی پریود میشد خودش خبرنداشت حاملس توخیابون همون روزی ک پریود بوده فشارش میفته میره درمونگاه دکتر معاینه میکنه شک میکنه میگه خانوم برو ازمایش بده میره میبینه بلههههههه ۳ماهشه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
پریودی با پریودی بارداری فرق داره کلا دو روزه و بصورت لکه بینی

اره فرق داره اما بعضیا تا سه ماهگی کاملا عادی پریون میشن همین خواهرخودم تا۳ماه نمیدونست حاملس ماه ب ماه پریودم میشد

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
واقعا ترسناک شد 😑

نه چرا ترسناک همین و میفهمی حامله ای میری سونو ازمایش غربالگری خیالت راحت میشه ک بچه سالم همین