2777
2789

من و داداشم اونی نیستیم که خانواده ام می خواستن.نه توی درسمون خوبیم نه با ۲۵ سال کار می کنم نه هنری بلدم

آرزوشون بود بچه هاشون پیشرفت کنن پولدار بشن برن سرکار اما ما نشدیم. تمام سعیم کردم ولی نشد 

عذاب وجدان رهام نمی کنه. بابت ماهی ۶۰۰ که بابام بهم میده عذاب می کشم. 

حتی علاقه مندی هامون اونی نیستن که می خواستن

بابام هی می خواد ما رو ببره کوه ولی ما دوست نداریم از هر ۱۰ بار میگه یه بار میریم. باز الان گفت و باز من عذاب وجدان گرفتم که چرا نمیرم

نمی دونم زندگیم رو هواست اصلا نمی دونم دارم چیکار می کنم فقط دلم می خواد فرار کنم از همه ی باری که روی دوشمه فرار کنم

دلم می خواد بمیرم کاش واقعا بمیرم حداقل داداشم راحت زندگی می کنه

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه میتونی کنکور شرکت کن یه رشته برو که بعد کار کنی،اگر مدرک داری بگرد دنبال ماری که به مدرکت میخوره،باید تلاش کنی هیچ کس همینجوری نمیاد بگه بفرمایید سر کار خودت باید جسارت و جرئت به خرج بدی

اگه میتونی کنکور شرکت کن یه رشته برو که بعد کار کنی،اگر مدرک داری بگرد دنبال ماری که به مدرکت میخوره ...

ارشدم رو دارم می گیرم تا مهر تموم میشه 

بدشانسی رشته ای هستم که براش کاری نیست 

فکر کنم باید برم منشی بشم

قرار نیست که تو آرزوهای خانوادت رو زندگی کنی. عذاب وجدان نداره. همین که  رابطه تون خوبه اوکی هس ...

علاله 

نمی دونم اصلا به چی علاقه دارم

ساز دوست دارم ولی پول ندارم بخرم و کلاس برم 

به اهدافم نرسیدم وسطش شکست خوردم دیگه نمی تونم بهشون برسم