2777
2789
عنوان

خانوما ی لحظه میشه لطفا بیاین

81 بازدید | 29 پست

سلام من چنبار در مورد این موضوع تایپیک زدم ولی کسی جوابمو نمیده درست 

من این ماه کلا دو روز پریود بودم از روز سوم ک پاک بودم تا الان 16روزه ترشحات کشدار دارم زیــــــــــــــاد 

میشه خواهش کنم خواهرانه بهم بگین چمه؟

تخمکگذاری

باردار

عفونت ادراری 

چیه؟؟؟

متخصص زنان باید بگه چته

اگه یهو برات میش بیاد تاپیک بزنی درک میکنم لابد استرس گرفته ولی میگی چندین بار زدی

خب برو دکتر

مطب نمیتونی بری اینهمه دکتر بیمارستان تامین اجتماعی کلینیک دولتی ک متخصص رایگان هستن

درمانگاه تامین اجتماعی شهرتون ماما داره پزشک داره

برنامه پذیرش ۲۴ نصب کن شهر خودت انتخاب کن تو کلینیکای دولتی خودش میار متخصص زنان انتخاب کن وقت بگیر برو

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخمدانام و زیر دلم میگیره و ول نیکنه و ی درد خفیفی داره  و من در حال اقدام ب بارداری هستم

گلم بستگی ب زمانه سیکلت داره..عفونت ک خب سوزش بو داره ترشحات  تخمکگذارریم میانه سیکل ۱۴ ۱۵ هستش باس دقیق بگی رابطت کی بوده چنده سیکل هسی

گلم بستگی ب زمانه سیکلت داره..عفونت ک خب سوزش بو داره ترشحات  تخمکگذارریم میانه سیکل ۱۴ ۱۵ هستش ...

من الان روز 16سیکل هستم 

و از روز سوم سیکلم یک شب در میون اقدام داشتم از بس این ترشحات رو دیدم 

ولی ماه پیش اصن ندیدم خشکه خشک بودم 

عفونت ادراری قطعا نی چون بوی بد ادرار درد مثانه و کلیه سوزش ادرار تغییر رنگ ادرار داره

تخمک گذاری شبیه

من باردار شدم ازین دردا نداشتم

فقط اولش یکم دل درد ک میگن برا لانه گزینی تخم ک میچسبه ب دیواره رحم درد میگیره

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم
عفونت ادراری قطعا نی چون بوی بد ادرار درد مثانه و کلیه سوزش ادرار تغییر رنگ ادرار داره تخمک گذاری ش ...

من از زمانی ک اقدام کردم زیر نافم و شکمم و تخمدانام کم کم شروع کرد ب درد گرفتم الانم ی وقتایی دست میزارم درد دارن ی وقتایی ن کمتر   

ممنونم راهی مسافرتم ممکنه خطرناک باشه؟

باید خیلی ارام با احتیاط بره بخصوص دست اندازا ک تکون نخوری زیاد

ن گفنم ک این ماه فقط دو روز پریود بودم 

ببین دوره تخمک گذاریتو باس دربیاری اونموقع اقدام کنی انقد زود اذیت میشی ودرصد پایبنی داره روز سه سیکل واقعا خیلی زوده و نعمولا کسای ک اطلاعات کمی دارن هی اقدامالکی تو این روزا میکنن اسپرم ۵ روز زنده میمونه تو رحم روز تخمک گذلریه توام الاناس 

من از زمانی ک اقدام کردم زیر نافم و شکمم و تخمدانام کم کم شروع کرد ب درد گرفتم الانم ی وقتایی دست می ...

از زمان اقدام؟عزیزم از همون لحظه ک درد حس نباید کنی

ولی ممکنه لقاح صورت گرفته باشه

ببین یه مدت صبر کن اگر نازایی چیزی نداری که ببینی چی میشه

چون ب این زودی بیبی چک ازمایش سونو بارداری نشون نمیده

صبر کن بعد برو برا ازمایش ایشالله ک گرفته