2777
2789

همه قضاوتش کردن هر کسی هم هر چی فحش دلش میخواست بهش داد . 

این خانم اشتباه زیاد داشت اول اینکه به خانوادش نگفته بود .

این خانم‌مجرد بود و هیچ ذهنیتی نسبت به زندگی متاهلی نداشت و احساسی عمل کرده بود .

همه گفتن وای بیچاره شوهرت چه موقعیتی بدی شوهرش که یه زندگی رو گذرونده بود چجور حس پدریش و نادیده گرفت 

خانمایی که گفتن سنگدلی و خبیثی این خانم از اولش شرایطش و گفته بود من خودم بچه های همسرم و رو چشام نگه میدارم ولی از اولش با همسرم قرار گذاشته بودیم . خانما بزرگ کردن بچه یکی دیگه خیلی خیلی این خانم اشتباه کرده ولی اشتباه اصلی رو پدر و مادر کردن شاید این تایپیک درس عبرت بشه برای بعضی از پدر و مادرایی که بچه دارن و جدا میشن منم پسر دارم جدا شدم همسرمم ازدواج کرده و به اون خانم گفته پسرم و هیجوقت نمیخواد ببره در حالی که اون خانم خودش بچه داره

اتفاقا منم تاپیکشو زدم

ب جان خودم هرکدوم از همونایی ک فوش دادن تو این شرایط بودا ممکن نبود بچه دیگرانو نگه داره اونم دوتااااا الان مادروپدرا ک روپانو نگه نمیدارن چ برسه بچه دیگران این کار باید دلی باشه

اتفاقا منم تاپیکشو زدم ب جان خودم هرکدوم از همونایی ک فوش دادن تو این شرایط بودا ممکن نبود بچه دیگر ...

آفرین خیلی سخته بچه کسی رو نگه داری خیلی خیلی مسئولیت داره این خانم از قبل میگه که خدای نکرده بعدا رفتار بدی نداشته باشه مگه رسیدگی به سه تا بچه کار راحتیه . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاری به قضاوتا ندارم. ولی استارترش یه دروغ بزرگ به خودش گفت. فکر کرد اون پدر بچه‌هاشو فراموش کنه، بچ ...

استاتر مجرد بود هیچ ذهنیتی نداشت درسته اشتباه کرده ولی اشتباه اصلی و پدر بچه انجام داده 

نه اتفاقا استارتر هم اشتباه کرده، مگه می‌شه انقدر احمق باشه که باور کنه اون مرد دیگه سراغ بچه‌ش نمیر ...

استاتر مجرد بوده خانم همسر من متاهله و خودش بچه داره ولی باور کرده من هیچوقت پسرمو نمیدم دست نامادری چون خودم نامادری هستم برای اینکه نامادری خوبی باشم روزانه کلی استغفار میگم نماز استغفار میخونم قرآن میخونم توسل میکنم نامادری خوب بودن خیلی کار سختیه 

خوب ادم عاقل کلا با کسی که از ازدواج قبلیش بچه داره ازدواج نمیکنه.یعنی انقد ساده و زودباوره که بباور میکنه اون بچه ها قرار نیس نقشی داشته باشن تو زندگیش؟؟حالا مرد هرچقدرم بگه؛ ادم خودش عقل نداره؟

خوب ادم عاقل کلا با کسی که از ازدواج قبلیش بچه داره ازدواج نمیکنه.یعنی انقد ساده و زودباوره که بباور ...

استاتر مجرد بوده خانم همسر من متاهله و خودش بچه داره ولی باور کرده من هیچوقت پسرمو نمیدم دست نامادری چون خودم نامادری هستم برای اینکه نامادری خوبی باشم روزانه کلی استغفار میگم نماز استغفار میخونم قرآن میخونم توسل میکنم نامادری خوب بودن خیلی کار سختیه استاتر کار اشتباهی کرده باور کرده ولی مستحق این همه فحش شنیدن نبود تا کسی تو موقعیتش نباشه نمیتونه بفهمه چقد کار سختیه

استاتر مجرد بود هیچ ذهنیتی نداشت درسته اشتباه کرده ولی اشتباه اصلی و پدر بچه انجام داده 

اشتباه میکنید اشتباه بزرگ و پدر و مادر اسی کردن که به تحقیق ریز درباره این مرد نکردن همه چی رو از نگاه اسی نبینیم درسته سخته خیلی هم سخته آدم بچه خود خودش هم باشه سخته چه برسه به دیگری 

ولی خامی این دختر و پدر و مادرش پخته میکردن که دختر عزیزم مردی که از دوتا بچش بگذره از تو ترو تازه هم میگذره

اشتباه میکنید اشتباه بزرگ و پدر و مادر اسی کردن که به تحقیق ریز درباره این مرد نکردن همه چی رو از نگ ...

پس شوهرش اشتباه نکرده؟شوهرش خیانت نکرده در حق بچه هاش همسر سابق منم ازدواج کرده به اون خانم گفته که بچمو نمیخوام بیارم در حالی که اون خانم خودش بچه داره من مقصر اون خانم ک نمیدونم مقصر شوهر بی عاطفه و بی عرضه منه البته خداروشکر ازدواج کردم همسرم برای پسرم پدری می کنه

پس شوهرش اشتباه نکرده؟شوهرش خیانت نکرده در حق بچه هاش همسر سابق منم ازدواج کرده به اون خانم گفته که ...

شوهرش آدم خائنیه مگه فقط باید در حق زن خیانت بشه تا لفظ خائن بکار برده بشه ایشون در حق بچه های خیانت کرده واگزارش به خدا بخاطر آه اون بچه ها که هیچکس نمیخوادشون

چقدر اون کاربر فریبا(ماهان_مازیار)ادم کثیفیه دلش اومد همچین نفرینی کنه چه دل سیاهی داره خواستم برم یچیز بگم انقدر که ازش چندشم شد دیدم تو تاپیکاشو قفل میکنه  نشد چیزی بگم اینا هیچوقت تو زندگیشون موفق نمیشن چون دهنشون پر نفرینه نفرینم دوسر داره برمیگرده به زندگی ادم دامن گیر خود ادم میشه کارما الکی نیستکه