2777
2789
عنوان

وای خانوما حالم خیلی بده توروخدا بیاید یه چیزی بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 97 پست
بنظرم اگه ریگی به کفشش بود نمیزاشت عکس بگیری . ولی خدا وکیلی خودت دیگه از این کارا نکن .بزار شوهرت ا ...

اره خوب میتونست خودش برسونه چون به من تاکید کرده بود . منم ادم زبون داری نیستم اصلا . بدیم اینه. ازطرفی میگم یعنی واقعا یه بنگاه برای ۲۰ میلیون میخواد ابرو خودش ببره

داخل بنگاه پولو دادم صاحبخونه اونم تحویل بنگاه داده که صبح مستاجر خونه بیاد پولو بگیره 

فکر کنم درستش همینه . چون از صاحب خونه گرفته نمیتونه رسید به شما بده. بازم پناه بر خدا. ان شاءالله خیره و چیزی نیست. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا ما اینجا تو بنگاه تا وکیل بنگاه امضا نزنه اصلا قولنامه نمینویسن نمیدونم چرا انقدر بی در و پیکر ...

میدونی عزیزم قرار بود امروز یعنی صبحی قرارداد سیستمی کنه دیروز سیستمی نکرد چون مستاجر قبلی قراربود امروز صبح بره اونم فسخ داره اون امضا کنه تموم شه بعد قرارداد ما تموم کنه امروز. نمیدونم بخدا واقعا یه بنگاه بخاطر بیست تومن اینکارا میکنه

اره خوب میتونست خودش برسونه چون به من تاکید کرده بود . منم ادم زبون داری نیستم اصلا . بدیم اینه. ازط ...

یه کم صلوات بفرست اروم بشو . انقدر استرس نداشته باش. صب برو براش توضیح بده اونم ببینه نگرانی حتما یه راه جلو پات میزاره. کی قرار دارید برا قرارداد !؟

فکر کنم درستش همینه . چون از صاحب خونه گرفته نمیتونه رسید به شما بده. بازم پناه بر خدا. ان شاءالله خ ...

دعا کن خواهر فقط . برم دوساعت دیگه یا ازخودش رسید بگیرم یا ادرس صاحبخونه بگیرم برم ازاون رسید بگیرم چون خونه یکماه دیگه میخوان تحویل بدن تا یکماه دیگه میمسرم از استرس

یه کم صلوات بفرست اروم بشو . انقدر استرس نداشته باش. صب برو براش توضیح بده اونم ببینه نگرانی حتما یه ...

امروز عصری قرار بود هم صاحبخونه بیاد هم من . صبحم مستاجره بره بنگاه فسخو امضا کنه پولش بگیره 

من که خونه صاحبخونه بلد نیستم ساعت ۹میرم بنگاه میگم رسید بده نمیدی اصلا فسخش کن من نمیتونم تا یک ماه ...

خوبه عکس داری همونم مدرکه من که قولنامه رو هم گرفتم با اصرار پول رهنو داده بودم اومدم خونه دیدم  توی قولنامه قسمت رهنو ننوشته بود اجاره و جاهای دیگه شو پرکرده بود شناختی هم درمورد بنگاه نداشتم وخونه هم خالی نبود وای اگه بدونی داشتم سکته میکردم کلی زنگ زدم به بنگاه  در دسترس نبود گفتم پولم رفت ولی بخیرگذشت

میدونی عزیزم قرار بود امروز یعنی صبحی قرارداد سیستمی کنه دیروز سیستمی نکرد چون مستاجر قبلی قراربود ا ...

خب الان چون سیستمی شده باید فسخ بشه تا بتونن قرار داد را بنویسن . انقدر الکی پیش پیش حرص نخور. چون اولین باره این کارا انجام دادی استرس گرفتی ان شاالله خواستی خونه بخری دیگه میدونی باید چه کار کنی نگران نباش 

خوبه عکس داری همونم مدرکه من که قولنامه رو هم گرفتم با اصرار پول رهنو داده بودم اومدم خونه دیدم &nbs ...

وای خدا من نمیدونم این بنگاه چرا اینجور میدونی چرا اینقدر استرس دارم ۴سال پیش یه بنگاه ازمون خورد . مبلغش کم بود باهمون رسید ثابت شد بعد دوسال پولمونو داد البته از ۴۰ نفر خورده بود اون پلیس گرفتشون . این بنگاه همه میشناختنش داشتیم میرفتیم خونه بهم نشون بده کل محله میشناختن سلام میدادن بهش 

خب الان چون سیستمی شده باید فسخ بشه تا بتونن قرار داد را بنویسن . انقدر الکی پیش پیش حرص نخور. چون ا ...

بار اولم نیست عزیزم . اما همیشه تو بنگاه کارت میکشیدم رسید میداد بهم الان بنگاه گفت پولو به من ندادی که شما من رسید بدم. تازه ۴سال پیشم یه بنگاه ازمون خورد ۳میلیون بود البته اون از ۴۰ نفر خورده بود یعنی بنگاه ۳هفته اجاره کردن تواین سه هفته حتی خونه فروخته بودن پولشو گرفته بودن کلی مثل ما بیعانه داده بودن . خورد رفت البته پلیس گرفتشون دو سال بعدش پولمونو دادن . 

وای خدا من نمیدونم این بنگاه چرا اینجور میدونی چرا اینقدر استرس دارم ۴سال پیش یه بنگاه ازمون خورد . ...

خب عزیزم چرا تو که یه بار این اتفاق افتاده برات پول نقد میدی که اینجوری حرص بخوری.  الانم مگه نمیگی نمیشناختمش پس حرص نخور. برو بعد بیا بگو الکی حرص میخوردی 

خب عزیزم چرا تو که یه بار این اتفاق افتاده برات پول نقد میدی که اینجوری حرص بخوری.  الانم مگه ن ...

خدا از زبونت بشنوه خواهر برام دعا کن چون بسختی این یه ذره جمع کرده بودم . 

دیگه دیروقت شد 

اوکی چی شد رسید گرفتین 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

هرکار کردم رسید نداد همونو مهرو امضا زد کپی گرفت داد بهم 

مهره امضا داشته باشه خوبه خیالت دیگه راحت هس

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️