2777
2789
عنوان

وای خانوما حالم خیلی بده توروخدا بیاید یه چیزی بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 97 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن بابا ، بنگاهی شاهدته .نوشته داری ..اصلا با این فکر خودتو اذیت نکن

موضوع اینه به بنگاهی اعتماد ندارم چرا یه رسید نداد من خیالم راحت شه اخه یا مهر بزنه پا برگه حالا یا یادش رفته یا عمدی بوده خدا میدونه مشکلم بنگاه وگرنه صاحبخونه که اصلا پولا نبرد

بابا شوهرمنم بنگاهیه‌ اخه یه بنگاهی نمیاد بخاطر ۲۰ملیون اسم خودشا خراب کنه که. ان شاالله چیز خاصی نی ...

کاش بود شوهرت. منم همین شوهرم گفتم گفتم یعنی بنگاهی میاد برای ۲۰ میلیون ابرو خودشو ببره اصلا من نتونم ثابت کنم پول دادم ابرو ریزی که میشه 

کاش بود شوهرت. منم همین شوهرم گفتم گفتم یعنی بنگاهی میاد برای ۲۰ میلیون ابرو خودشو ببره اصلا من نتون ...

ن بابا اون بنگاه انقدر در میاره که ۲۰تومن توش گمه. نمیاد این کارا بکنه. عکسم که داری ازش. میتونی یه چیزی را ثابت کنی. ان شاالله درست میشه غصه نخور.

اگه کلاهبرداربود جواب نمیداد میتونی ازبنگاه هم تحقیق کنی؟بخاطر 20تومان اعتبارشونو ازدست نمیدن 

مشکلم بنگاه هست وگرنه صاحبخونه پولو نبرد باخودش شوهرم میکه خوب پول گذاشته بنگاه دیگه چرا بنگاه بهت رسید نداده. بنگاهی من اصرار کردم گفت اخه شما پولو به من ندادی پولو دادی به صاحبخونه اون داده به من . من رسیدم بنویسم اونوقت شما پولت یعنی از من میخوای درصورتی طرف حساب شما صاحبخونس. خلا صه زیربار نرفت من قبلا رسید میگرفتم از بنگاه اما خوب تو خود بنگاه کارت میکشیدم که رسید بهم میداد

اره عکسش هست 

بنظرم اگه ریگی به کفشش بود نمیزاشت عکس بگیری . ولی خدا وکیلی خودت دیگه از این کارا نکن .بزار شوهرت انجام بده .یه جور قرار بزار خودش باشه‌. ان شاالله که خیره  

ن بابا اون بنگاه انقدر در میاره که ۲۰تومن توش گمه. نمیاد این کارا بکنه. عکسم که داری ازش. میتونی یه ...

همون مهر زده بود خیالم راحت بود .روبرگه ام نزده کدوم بنگاه که 

شماهم میگفتی پس تو اینوسط چکاره ای معلومه که رفتی بنگاه پول دادی که بهت رسید بده من اگه جات بودم میر ...

من که خونه صاحبخونه بلد نیستم ساعت ۹میرم بنگاه میگم رسید بده نمیدی اصلا فسخش کن من نمیتونم تا یک ماه دیگه استرس داشته باشم که یا زنگ میزنم صاحبخونه میگم ادرستو بده بیام رسید بده. اگه کلا میخواستن منو تیغ بزنن که فکرنکنم دستم به جایی بند باشه جوابمو نمیدن میترسم خیلی

همون مهر زده بود خیالم راحت بود .روبرگه ام نزده کدوم بنگاه که 

والا ما اینجا تو بنگاه تا وکیل بنگاه امضا نزنه اصلا قولنامه نمینویسن نمیدونم چرا انقدر بی در و پیکر بوده بنگاهی که میگین . یا استرس دارین و اینجوری نقاط منفی کنار هم میاد تو ذهنتون. کدوم شهر هستین!؟