من امروز رفتم بنگاه ۲۰ تومن بیعانه دادم صاحبخونه اومد پولمم نقد بود بعد این بنگاه روی برگها اجاره همه مشخصات نوشت امضا منو صاحبخونه و شاهدو گرفت با اثرانگشت اما مهر بنگاه نزد دم رفتنم گفتم رسید بده گفت باید صاحبخونه اینجابود ازاون میگرفتی من که طرف حسابت نیستم هرچی گفتم نداد گفت ازاین برگه قرارداد که پیش نویسم بود عکس بگیر تواون نوشته من ۲۰ تومن دادم صاحبخونه . الان ازسرشب شوهرم داره دعوام میکنه میگه تموم شد پولمون خورد بدبخت شدیم غرا شوهرم یطرف خودمم استرس گرفتم نکنه صبح بزنه زیر همه چی کل دارو ندارم همون ۲۰ تومن بود دعاکنید برام توروخدا یه چیزی بگید
ن بابا ، بنگاهی شاهدته .نوشته داری ..اصلا با این فکر خودتو اذیت نکن
موضوع اینه به بنگاهی اعتماد ندارم چرا یه رسید نداد من خیالم راحت شه اخه یا مهر بزنه پا برگه حالا یا یادش رفته یا عمدی بوده خدا میدونه مشکلم بنگاه وگرنه صاحبخونه که اصلا پولا نبرد
مشکلم بنگاه هست وگرنه صاحبخونه پولو نبرد باخودش شوهرم میکه خوب پول گذاشته بنگاه دیگه چرا بنگاه بهت رسید نداده. بنگاهی من اصرار کردم گفت اخه شما پولو به من ندادی پولو دادی به صاحبخونه اون داده به من . من رسیدم بنویسم اونوقت شما پولت یعنی از من میخوای درصورتی طرف حساب شما صاحبخونس. خلا صه زیربار نرفت من قبلا رسید میگرفتم از بنگاه اما خوب تو خود بنگاه کارت میکشیدم که رسید بهم میداد
بنظرم اگه ریگی به کفشش بود نمیزاشت عکس بگیری . ولی خدا وکیلی خودت دیگه از این کارا نکن .بزار شوهرت انجام بده .یه جور قرار بزار خودش باشه. ان شاالله که خیره
شماهم میگفتی پس تو اینوسط چکاره ای معلومه که رفتی بنگاه پول دادی که بهت رسید بده من اگه جات بودم میر ...
من که خونه صاحبخونه بلد نیستم ساعت ۹میرم بنگاه میگم رسید بده نمیدی اصلا فسخش کن من نمیتونم تا یک ماه دیگه استرس داشته باشم که یا زنگ میزنم صاحبخونه میگم ادرستو بده بیام رسید بده. اگه کلا میخواستن منو تیغ بزنن که فکرنکنم دستم به جایی بند باشه جوابمو نمیدن میترسم خیلی
همون مهر زده بود خیالم راحت بود .روبرگه ام نزده کدوم بنگاه که
والا ما اینجا تو بنگاه تا وکیل بنگاه امضا نزنه اصلا قولنامه نمینویسن نمیدونم چرا انقدر بی در و پیکر بوده بنگاهی که میگین . یا استرس دارین و اینجوری نقاط منفی کنار هم میاد تو ذهنتون. کدوم شهر هستین!؟