من امروز رفتم بنگاه ۲۰ تومن بیعانه دادم صاحبخونه اومد پولمم نقد بود بعد این بنگاه روی برگها اجاره همه مشخصات نوشت امضا منو صاحبخونه و شاهدو گرفت با اثرانگشت اما مهر بنگاه نزد دم رفتنم گفتم رسید بده گفت باید صاحبخونه اینجابود ازاون میگرفتی من که طرف حسابت نیستم هرچی گفتم نداد گفت ازاین برگه قرارداد که پیش نویسم بود عکس بگیر تواون نوشته من ۲۰ تومن دادم صاحبخونه . الان ازسرشب شوهرم داره دعوام میکنه میگه تموم شد پولمون خورد بدبخت شدیم غرا شوهرم یطرف خودمم استرس گرفتم نکنه صبح بزنه زیر همه چی کل دارو ندارم همون ۲۰ تومن بود دعاکنید برام توروخدا یه چیزی بگید
🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️
اینقدر حالم بده بیرون بودم خونها میدیدم میگفتم من که صاحبخونه نمیشم چی میشد حداقل تو یه محل خوب میتو ...
آخی عزیزم بخدا من درکت میکنم چند سال ما هم مستاجر بودیم من حرف شما میزدم هر وقت بیرون میرفتیم من چقدربا دلشکسته دعا کردم گریه میکردم حتی یه بار پارکینگ اجاره کردیم کلی دود ماشین میخوردیم خدا معجزه کرد ما هم خونه دار شدیم مسکن مهر ثبت نام کرده بودیم سال ۹۷بهمون دادن خداروشکر ان شاالله برای شما هم خدا بخواد حتما معجزه میشه
🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️
میدونم چی میگی عزیزم این روزگار همه رو ناامید کرده ولی ما باید امید داشته باشیم ان شاالله درست میشه