2777
2789
عنوان

وای خانوما حالم خیلی بده توروخدا بیاید یه چیزی بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 97 پست
خب عزیزم مگه تو قرارداد اجاره اون 20 تومان رو ننوشتید؟ 

پیش نویسه قرارداد نیست یعنی بالاش کدرهگیری نزده ‌ چون میخواست امروز قرارداد سیستمی بزنه . نمیدونم چرا رسید نداد همین میترسونتم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبح میخوام برم بنگاه بگم رسید بده بعنوان شاهد اصلا که این پولو من دادم صاحبخونه . بخدا خواب نرفت توچ ...

عزیزم شما قرارداد داری و دو نفر زیرشو بعنوان شاهد امضا کردن و خود بنگاه هم امصا کرده جای نگرانی نیست فقط حتما یک نسخه بگیر دست خودت بمونه 

مثبت فکر کن عزیزم ، انشالله چیزی نمیشه ، به امید خدا به خیر و خوشی میگذره و فردا به آرامش میرسید ❤️ ...

قربونت دعا کن به خیر بگذره بقران داره قلبم وایمیسته میگم چرا بیشتر اصرار نکردم رسید بگیرم که اینجور حرص بخورم . 

یه نسخه از قرارداد رو باید تحویل شما بدن فردا برو بنگاه یک نسخه قرارداد رو بگو مهر هم بزنه بهت تحویل ...

نه عزیزم من خونه اجاره کردم باید بهم تحویلش بدن نباید تخلیه کنم که اون خونه اجاره کردم الانم مستاجر توشه. بعد برگه ای نوشته چون پیش نویس اجارس میترسم قرارداد رسمی نیست چون گفت صبح بیا قرارداد سیستمی کنم که کد رهگیری بگیرم. شوهرم میگم اگه کارت به کارتم کرده بودی میتونستی ثابت کنی رفتی نقد دادی باچی میخوای ثابت کنی 

شماره صاحب خونه را نداری!؟ تاجایی که من دیدم یه برگه از اجاره نامه باید بدن به شما یکی به اون طرف و ...

نه دیگه گفت صبح بیا تو سیستم بزنم کد رهگیری بگیرم . بعد چون خونه تحویل ندادن کمیسیونم پرداخت نکردیم هنوز نمیدن برگه رو تا کمیسیون بدیش

تو قرارداد نوشته شده که پول دادی و صاحبخونه هم امضا کرده مگه نه؟ دیگه از چی میترسی

چون قراردادو بهم نداد یه عکسه . بعدم نوشته پیش نویس اجاره قرارداد اجاره نیست مهر بنگاهم نزده من بیشتر میترسم بخدا بیدارموندم صبح زود برم بنگاه