2777
2789
عنوان

وای خانوما حالم خیلی بده توروخدا بیاید یه چیزی بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 97 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چزی نمیشه خوب باید میگفتی دوباره به صاحبخونه زنگ بزن بیاد اینجا یا خودت میرفتی جای صاحبخونه بود رسید میگرفتی 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

نه نگران نباش نوشته شده و شاهد هم امضا كرده شما پول دادين  پس نگرانيت بى مورده

اخه شاهد از طرف صاحبخونه ببود غریبه نبود برای همین میترسم صاحبخونه ام یه خانوم بود با شوهرش. بعد شوهرم میگه چرا سند خونه نگاه نکردی تو میگم بنگاه بود من اعتماد کردم خوب چمیدونم اصلا اون موقع اینجور بددل نبودم چون بنظر ادما خوبی بودن

یه نسخه از قرارداد رو باید تحویل شما بدن فردا برو بنگاه یک نسخه قرارداد رو بگو مهر هم بزنه بهت تحویل بده  من خودم وکیل هستم عزیزم نگران نباش اولا  با همون قرارداد هم میتونی پولتو بگیری دوما کسی خونه مجانی نمیده شما بشینید داخلش که صد در صد پولی پرداخت کردید و شما تا مبلغ رهنو بهتون عودت ندادن تخلیه نکنید و نگران نباشید چون مشکلی پیش نمیاد 

صبح ان شاالله زنگ بزن صابخونه بگو بابت پولی که دادی رسید میخوای

صبح میخوام برم بنگاه بگم رسید بده بعنوان شاهد اصلا که این پولو من دادم صاحبخونه . بخدا خواب نرفت توچشام بااینکه جنازه بودم که صبح زود برم بنگاه هزار فکر میکنم الان نکنه مغازه بسته باشه نکنه طرف بگه کدوم پول

یک بنگاه دیگه برو بپرس اگه سربرگ قلنامه داره جای نگرانی نیست

همون دیگه شوهرم میگه برگه قرارداد نیست پیش نویس اجارس ‌ اخه قرارداد ننوشت چون قرارشد امروز قرارداد سیستمی بنویسه بهم بده ‌ برای همین قرارداد دستی ننوشت دیکه شوهرمم همین میگه برگت اگه معتبر بود یچیزی

شماکه قراردادو نوشتین فوقش اگه نداد که صدرصد میده میری میشینی تو خونش تا پولتم نداده درنمای بنگاهیم ...

عزیزم خونه به من تحویل نداده هنوز مستاجر توشه . تازه باید هنوز پول رهن بهش بدم این بیعانه بود

نه بابا انشالا که اینطور نیست‌. نیتتون پاک بوده‌. حالا رسیدشم رسید بانک نیست که انقد معتبر باشه‌، دو ...

اخه قرارداد دستی نیست برای همون استرس دارم حتی مهرشم نزده. حالا یا عمدی یا یادش رفته نمیدونم. قراردادنیست پیش نویسه قرارداده چون میخواست امروز سیستمی قراردادو بنویسه