2777
2789
عنوان

از نجربه ها و نصیحت هاتون بگید

112 بازدید | 9 پست

سلام دوستان

مادر یک دختر 13 ماهه هستم که تو شهر غریب زندگی میکنیم دوستدارم از تجربه هاتون تو شهرغریب بچه بزرگ کردید برام بگید.

دوستدارم از اینکه اوقاتتون را چطوری و با چه کارهایی خودتون و بچه تون را سرگرم میکردید برام بگید.

دوستان خیلی خیلی برام مهم و واجبه 

یک دنیا سپاس

سلام ببخشید اسی اینجا میپرسم 

چرا زانوهای من میلرزه؟دلیلش چیه؟؟آزمایش هم دادم خداروشکر همه چیز نرمال بوده حتی همین الان که هیچ استرس و تنشی ندارم زانوها و پاهام به شدت میلرزه 

علت چیه؟

ارتعاش شکرگزاری قوی ترین ارتعاش مثبت

جهت رسیدن به خواسته ها است💚

شما رو دعوت میکنم به دوره گروهی شکرگزاری۲۸ روزه

که از اول اردیبهشت شروع میشه

https://splus.ir/mojezeh_shokrgozari

دوخت و اجرای سفارشات گلدورزی🪡🧵ارسال به سراسر کشور 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخشید اسی اینجا میپرسم  چرا زانوهای من میلرزه؟دلیلش چیه؟؟آزمایش هم دادم خداروشکر همه چیز ...

شاید فعالیت زیاد داشتی ی مدت

مثلا من قبل بارداریم زیاد میرفتم پیاده روی بعد دو هفته زانوهام میلرزید و کم کم که عادت کردم خوب شدم 

سلام ببخشید اسی اینجا میپرسم  چرا زانوهای من میلرزه؟دلیلش چیه؟؟آزمایش هم دادم خداروشکر همه چیز ...

شاید ویتامین ب کم داره بدنتون 

چند ورق استفاده کنید انشالله بهتر میشه

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات