2777
2789
من یسری از دختر خالم و دوستمم راجب همین پریودی پرسیدم اونا هم همینو گفتن ک چند روزی جلو یا عقب میشه ...

به دلیل استرس و وسواس فکری یا فوبیا هست.ببین من خودم یه مدت می ترسیدم باردار بشم چون بچم خیلی کوچیک بود یه بار یک ماه رد و من نشدم ...داشتم سکته می کردم  بعد چند شب خوابم این بود که بچه دار شدم و حاملم...آقا تا گفتم به درک ولش کن دختر جون دیگه خواب نمی بینم ...مردم انقدر تو خواب بچه تو بغلم انداختن  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به دلیل استرس و وسواس فکری یا فوبیا هست.ببین من خودم یه مدت می ترسیدم باردار بشم چون بچم خیلی کوچیک ...

وای جمله اولتو واقعا درک میکنم

چون خودمم استرس دارم و وسواس فکری و فوبیا ..

گاهی بخاطرش گریه میکنم خیلی بده 

خدا کمکمون کنه ☹️

تو اطراف منظورم سمت خانوادتون کسی نیست که بتونید ازش کمک بخواید؟ 

الان تو این دوره کسی به کسی کمک نمیکنه دلم میخواست دخترامو بردارم و برم یه جای دور ولی یه قرون پولم ندارم 

من یسری از دختر خالم و دوستمم راجب همین پریودی پرسیدم اونا هم همینو گفتن ک چند روزی جلو یا عقب میشه ...

حق دارن والا بیش از حساسی من بعد دو ماه تازه دارم نگران میشم 😐😂😂

چون دارم از درد میمیرم

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
حق دارن والا بیش از حساسی من بعد دو ماه تازه دارم نگران میشم 😐😂😂

واقعا اذیت میشم تو زندگی فقط پریودی نیس ک 

من سر هر مسئله ای تو زندگی استرس میگیرم

حسودیم میشه ب کسایی ک میتونن بیخیال باشن ارامش دارن

چجوری میشه واقعاا منم میخام 

واقعا اذیت میشم تو زندگی فقط پریودی نیس ک  من سر هر مسئله ای تو زندگی استرس میگیرم حسودیم میش ...

من خیلیییی ریلکسم بیش از حد 

فقط سر امتحان استرس میگیرم :/

میدونی زندگی من جوری بوده که از همون بچگی مدام سرم غر میزدن و بهم گیر میدادن و دعوا میکردن

منم بعد ی مدت بی حس شدم ، خنثا شدم

دیگه برام مهم نیست دیگران چی میگن یا اطرافم چی میگذره 

اعصابمو سر چیزی خورد نمیکنم کلا رها شدم 😅

من خیلیییی ریلکسم بیش از حد  فقط سر امتحان استرس میگیرم :/ میدونی زندگی من جوری بوده که از هم ...

خیلی خوبهه اینجوری، ادم ارامش داره خیلی مهمه👌🏻👌🏻

امیدوارم منم بتونم بیخیال باشم و در این حد حساس و استرسی نباشم واقعااا ارزومه