2777
2789

دارم از غصه میمیرم رفتم سونو گفت ضربان نداره یه هفته دیگه بیا که تایید کنیم یا رد که مرگ جنین انگار قلبم رو کندن تو رو خدا کسی تجربه داره. بگه چه منفی چه مثبت 

به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمع‌های تولدتو‌ فوت می‌کردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین می‌کنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و می‌بره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت می‌مونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمی‌شی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله حتی هفته ۱۰ هم ضربان نداشت دکتر گفته بیا برا سقط الان دختر خانومی شده واسه خودش ۱۱ سالشه

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

ویتامین دی و به و به دانه نخوردی ؟

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
آره صد نفر توی همین سایت اومدن گفتند 

واقعا ندیدم 

به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمع‌های تولدتو‌ فوت می‌کردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین می‌کنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و می‌بره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت می‌مونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمی‌شی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹

حالت رو درک می کنم... توی دلت غوغاست. عزیزم کاری جز انتظار از دستت برنمیاد. ممکنه تاریخ لقاح کمی دیرتر بوده باشه و در واقعا هفته ۸ نباشی. این محاسبه ی هفته ها تقریببی هست. 

اگر واقعا هفته ۸ باشی و قلب دیده نشه یعنی متاسفانه تشکیل نشده قلبش. ولی کسی جوابی برات نداره.امیدوارم قلبت آروم بگیره.

ویتامین دی و به و به دانه نخوردی ؟

ویتامین دی خوردم اما به و به دانه نه نخوردم 

حالت رو درک می کنم... توی دلت غوغاست. عزیزم کاری جز انتظار از دستت برنمیاد. ممکنه تاریخ لقاح کمی دیر ...

ممنونم ازت اینروزا فقط به خدا پناه بردم توکل برخودش 🌹🌹

اره میشه باشه بشرطی که لقاحت دیر اتفاق افتاده باشه مثلا بجای اینکه تخم گذاریت دو هفته بعد پریودت باشه چهار هفته بعد پریودت باشه

من خودم ۷ هفته رفتم قلب نداشت نه هفته رفتم داشت

انشاءالله که اون چیزی که خیره اتفاق بیفته

ولی اگ احیانا یه درصد بچت نشد غصه نخور این حکمت خداست که نطفه هایی که ضعفین و بعدا جنین سالم تشکیل نمیشه همین ابتدا قلب تشکیل نشه و سقط شن تا از بدنیا اومدن یک فرد ناقص الخلقه جلوگیری بشه

ویتامین دی خوردم اما به و به دانه نه نخوردم 

به واسه تشکیل شدن قلب بچه خوبه به هسته هاشم میگن به دانه

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚