2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله گرون میشه

من ك از طلا فروشي محلمون قسطي ميداد قبلا رفتم قسطي بردارم ك بهم گفت ديگ قسطي نميديم چون تورم زياده

بعد ازش پرسيدم وضعيت طلا چي ميشه گفت چون بنزينم ميخواد گرون بشه همينجوري هم تورم ميره بالا تا اخر سال طلا به ٤تومن ميرسه

فعلا داره سقوط،مکن   من خودم تازه خریدم    

منم خریدم قبل عید رسید به ۱۷۰۰ گفتم برم بخرم بابام گفت نه ماه رمضون میرسه به ۱۵۰۰ حتی بعد روز به روز رفت بالا تا رسید به ۲۵۰۰

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
من ك از طلا فروشي محلمون قسطي ميداد قبلا رفتم قسطي بردارم ك بهم گفت ديگ قسطي نميديم چون تورم زياده ...

قسطی شما هم این مدلی بود که تو تاریخ قسط ها به قیمت روز حساب میشد ؟

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
جهانی   طلا سقوط کرد

ما جزو جهان نیستیم ک.... ایران سیستمش فرق داره با جاهای دیگه 😁

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

منم خریدم قبل عید رسید به ۱۷۰۰ گفتم برم بخرم بابام گفت نه ماه رمضون میرسه به ۱۵۰۰ حتی بعد روز به روز ...

خوب الان جهانی سقوط،کرده  خودم  خریدم   من چون پولش  لازممم  داره  پیشمون شدم 

ما جزو جهان نیستیم ک.... ایران سیستمش فرق داره با جاهای دیگه 😁

بارش حق 😂

قسطی شما هم این مدلی بود که تو تاریخ قسط ها به قیمت روز حساب میشد ؟

چون خيلي قديميه و ميشناسه مثلا اگه ي تيكه ازش برميداشتم ميشد ده تومن چهار يا پنج تومنشو ميدادم بقيشو قسطي تو چند ماه 

فاكتور و طلا رو هم همون اول ميداد بنده خدا زيادم رو طلا نميكشيد

اخرين بار پارسال ازش خريدم براي شب يلدا ك هنوز طلا ١/٦٠٠بود

خوب الان جهانی سقوط،کرده  خودم  خریدم   من چون پولش  لازممم  داره  ...

من چون کم اجرت بود خریدم هر چه قدر هم بالا پایین بشه طلا ضرر نداره ک