2777
2789

من هیچ وقت فیلم یوسف پیامبر ندیدم 

امروز بعد از ظهر خونه مامانم اینا یوسف پیامبر گذاشته بودن منم دیدم یاد خاطرات دوستم افتادم 

بچه‌ها ما ی دوستی داشتیم که بی نهایت زیبا بود بدون هیچ عملی تو 18 سالگی با ی نگاه همه رو عاشق خودش می‌کرد 

این با ی پسری آشنا شد و چند ماهی دوست بودن پسره تموم کرد چون خودش بی نهایت بد دل و مریض بود و زیبایی دوستم نمیتونست تحمل کنه

این دوستم بنده خدا تا 3 4 سال براش گریه میکرد هر روز و هر شب فقط کارش گریه بود 

بهترین سالهای جوونی ش رو برای اون پسره گریه کرد و غصه خورد

کسی نبود که گریه های این دختر نبینه به حالش گریه نکنه 

گریه هاش دل سنگ آب میکرد ، همیشه دنبال این بود یجوری پسره ببینه و برگردونه اونو 

هر روز بهش زنگ میزد فقط صداشو می‌شنید 

خلاصه یکی دیگه از رفقا یبار بهش گفت زلیخا 

و از اون روز به بعد بهش می‌گفتیم زلیخا 

زلیخا هر روز واسه یوسف گریه میکرد

من فقط داستان زلیخا اصلی رو شنیده بودم ولی هیچ وقت فیلم شو ندیده بودم

امروز که این فیلم رو دیدم فهمیدم چقدر اون اسم مناسب دوستم بوده و حسن انتخاب بوده😂😄 چون دقیقاً مثل زلیخا برای یوسف گریه میکرد

پی نوشت: اون دوستم بعد ده سال از سرش افتاد وبا ی پزشک ازدواج کرد و از ایران رفت

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخر عاقبتش باز خوب شده خداروشکر

آره خدا رو شکر دختر پاک و خوش قلبی بود

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

مثل زلیخا خوش شانس بودا 

خوشگل که بود زن پزشک هم شد از ایرانم رفت😂

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

مثل زلیخا خوش شانس بودا خوشگل که بود زن پزشک هم شد از ایرانم رفت😂

آره خدا رو شکر 

ولی واقعا کلی سختی کشید 

البته پدر و مادر خوبی هم نداشت