من دوروز مونده بود به عید کرونا وحشتناک گرفتم تا حد مرگ رفتم همه میگفتن میمیره به پیشنهاد در وهمسایه و اقوام بهم دود تریاک دادن چند روز پشت سر هم تا اینکه روز ششم دیدم بهتر شدم از قضا من افسردگی شدید هم دارم دیدم اونم خوب شده چقدر سرحال شدم اصلا متوجه نمیشدم از چیه دو سه روز بود سردرگم بودم تو. نت سرچ کردم دیدم از تریاکه الان اگه نکشم بدنم میلرزه حس بدی بهم دست میده خلاصه که خاک برسر شدم رفت امروز بدون معطلی رفتم یک کلینیک گفت باید دوماه بیای هفته یک روز تا ترکت بدیم با ب۲ .سرچ که کردم همه از ب۲ بد میگن .میگن از همه بدتره تو رو خدا اگه کسی تجربه یا اطلاعاتی داره در مورد ترک و ب۲ بهم بگه دارم سکته میکنم😭😭😭😭😭
تو رو خدا برای سلامتی نی نی کوچولوی من که تو راهیه و بزودی میاد که من دردهام رو فراموش کنم صلوات بفرستین ودعا کنید.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.