2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما علایمت چیه 

اگه نفس کشیدن غیر ارادی نبود همین کار ام نمی‌کردم حموم نمیتونم برم کارام می مونه روزی چندبار گریه میکنم از همه چی ناامیدم همش خوابم یا همش بیدارم

آقایون دعوت به دوستی ندن

اول برو ببین ریشه افسردگیت چیه از چه نوعیه بعد دنبال درمان باش

حتما از یه روانشناس کمک بگیر

من خودم دارو هم زیاد خوردم روانپزشک دکتر اعصاب روان چندسال تراپی ولی بعدش یه دفعه تصمیم گرفتم بیخیاله همه اینا بشم خودمو بسپرم به جریان زندگی و الان ۹۰ درصد مواقع حالم خوبه

اگه نفس کشیدن غیر ارادی نبود همین کار ام نمی‌کردم حموم نمیتونم برم کارام می مونه روزی چندبار گریه می ...

از صبح تا شب به موضوعات فکر میکنم حرص میخورم  حوصله هیچکس  و هیچ کاری ندارم  خنده رو لبام نیست اینو بقیه هم بهم گفتن با کسی رفت و آمد ندارم اگرم برم حرف زیاد نمی‌زنم نمی‌گم نمی‌خندم.       صدای تلویزیون اذیتم می‌کنه کلا صدا زیاد.      

خدایا توکل به تو کردم بهم کمک کردی ازت ممنونم 
بدیش اینه همونای که تورو به این حس رسوندن درکت نمیکنن و باهات دعوا راه میندازن که چرا همچینی

بله واقعا میگن اخلاق نداری  غدی

از صبح تا شب به موضوعات فکر میکنم حرص میخورم  حوصله هیچکس  و هیچ کاری ندارم  خنده رو ...

دقیقا من تو خونه و سرکار و هرجا حرف میزنن می‌خوام همرو بزنم صداشون انگار رو مخم راه میره، پول ندارم همش برم روانشناس

به نظرم سر خودتو گرم کن من سرم گرمه یکم بهترم

آقایون دعوت به دوستی ندن
از کجا میدونید افسردگی دارید منم انگیزه مو برا همه چی از دست دادم حتا دوس ندارم غذا درست کنم یا ظرفا ...

دلم میخواد برم تو کوه زندگی کنم هیچکس نبینم 

دقیقا من تو خونه و سرکار و هرجا حرف میزنن می‌خوام همرو بزنم صداشون انگار رو مخم راه میره، پول ندارم ...

روانشناس میری بهتری ؟