2777
2789

تو رو خدا کسی تجربشو داشته  ۵ماه پیش سرما خوردم  غدد گردنم  سه جا اندازه لوبیا ورم کرد  سونو دادم گفت از عفونته 

بعضی وقتا کوچیک. میشن بعد چند روز دوباره ملتهب میشن یکیشون اندازه لوبیا دوتاشون اندازه نخورده وقتی دست میزنم زیر دستم حرکت می‌کنن الآنم سرما خوردم  احساس میکنم ملتهب شدن درد میکنن 

ی بچه ی ده ماهه دارم خیلی استرس کشیدم 😭😭😭

خب برو دکتر

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا سرطان چیه ممکن تیروئید هم باشه ولی تورم غدد بیشتر برای عفونته معلومه هنوز خوب نشده سرطان نشانه های دبگه هم داره مثلا لاغر شدن سریع و غیر عادی و بدون علت تو سرعت کم

ببین بعیده سرطان باشه باید بیوپسی بدی نگران نباش ۹۹ درصد عفونته انشاالله

چی هست ؟ اینو بگم  چون ب ب بچه شیر میدم بیشتر وقتا دندون درد دارم  دوتا دندون عقل نهفته دارم. ک باید جراحی بشه

عزیزم من چند ساله دارم اندازه موهای سرم دکتر رفتم هیچی نیست بخاطر سیستم دفاعی برابر ویروس

میتونم بپرسم اندازه چ قدر ورم  کرده و چند جا ؟بعضی وقتا ملتهب میشن یا درد میگیرن ؟

میتونم بپرسم اندازه چ قدر ورم  کرده و چند جا ؟بعضی وقتا ملتهب میشن یا درد میگیرن ؟

عزیزم واس من همیشه متورمه و موقع عفونت و سرماخوردگی درد میگیره

۶ تان دوتا پایین دوتا داخل گلو یدونه پشت گوش و یکی پشت گردن

اندازه هاشون ۲۶ ۲۷ میلی متر

عزیزم واس من همیشه متورمه و موقع عفونت و سرماخوردگی درد میگیره ۶ تان دوتا پایین دوتا داخل گلو یدونه ...

منم چهار ماهه دارم گاهی کوچیک میشه گاهی بزرگتر آزمایشم کلی دادم مشخص نشده دلیلش امروزم باز سونو دادم که چند میل بزرگتر شده خیلی نگرانم نمیدونم چه دکتری دیگه برم ،دکتر خون و عفونی و داخلی و گوش و حلق و بینی رفتم به نظرت چکار کنم ،برا منم مثل شما گاهی درد میگیره و ورم میکنه میشه راهنماییم کنی عزیزم

هیچ چیزی مثل سلامتی نیستلطفا هرکی پروفایل منو میبینه برای سلامتی همه بیمارا و در آخر من یه صلوات بفرسته🙏🙏💞💞