آقا ما قبل عید رفتیم سفر، بعد عید برگشتیم رفتم خونه مادرشوهرم عید تبریک گفتم و سوغاتشون بردم،، اقاااااادیدم همه باد کردن، مادرشوهرم اصلا جواب سلامم نداد و پشتش کرد بهم و نشست پشت مبل، خواهرشم نیمساعت بعد بخاطر داروش مجبور شد بیاد بیرون بشدتتتت سرد سلام کرد و مادرش هی گفت خو یچی بیار بذار جلوش بزور شیرینی آورد گذاشت رو میز،، بعد ک دیدم اینجوریه خجالت زده شدم از بی محلی، بلند شدم ک برگردم خونه سوغات رو بهم پس دادن گفتن ما استفاده نداریم و الکی بهانه آوردن... منم اومدم خونه،، و دیگ ازون روز ن من رفتم وشوهرمم نرفت گفت مادرم دیدم اومدم سلام کنم پشتش کرد بهم و فرااار رفت،، شوهرم الان یکماهه نرفت سمتشون گفت به درک... بنظرتون چرا قهر کرده؟؟؟
صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت میدونیم بین ما تنها چیزی که عوض میشه شدت دیوونگیامونه. میدونی نزدیکت بودن مثل چی میمونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار میکنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش میکنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درباره ی بزرگتر باید درست صحبت کرد حالا هرکی و هر رفتاری این به خاطر احترام به خودمونه نه اون. در مورد مشکلتون شاید انتظار داشته بهش تعارف کنید برای رفتن به سفر که خب انتظار درستی نیست.
قبل عید هییییچ اتفاقی نیفتاد و باهاشون حتی رفتیم بیرون، ولی برگشتم قهر بودن، تو سفر هم دیگگگگ ب ما زنگ نزدن حتی حالمون بپرسن.. پسرم تو خیابون دیدش گلووووش جرررر خورد بسکه صداش زد مامان... مامان، دریییغ از محل
خب معلومه دیگه. مادرشوهرا چشونه؟ یا ناراحته چرا مسافرت نبردینش یا اینکه چرا دربست در اختیار خونواده شوهر نبودید... همین بلا رو امسال سر ما میخواستن بیارن.. ما از ۲۴ اسفند رفتیم تا ۱۵ فروردین🤪 پارسال با اونا بودیم عید کوفتمون شد.. امسال رفتیم با خانواده من... هنوزم نرفتم ببینمشون