2777
2789
عنوان

بیاید بگید مادر شوهرم چه مرگشه

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 38 پست

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

منم عید رفتیم مسافرت همین شد بااین تفاوت ک خدافظی کردیم گفتیم داریم میریم ولی یدونه زنگ نزد بهمون مردیم زنده ایم 

بعدم اومدیم شوهرم سوغاتیو دستش گرفت رفتیم دیدنشون من سنگین اونا سنگینتر بعدم دیگه ول کردم خودشون اومدن میگن چتونه 

مال ماکه چششون در اومده ک چرا رفتیم مسافرت کلا یچیزی برا خونه بخریم مسافرتی بریم چشاشون در میاد حرصی اتد و لپاشون پره باد میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم اصلا تو نبودمون چی شده، حتی برا مامانم نرفته عید.. بابام اولین عیدیه ک نیستش بینمون و رسمه دیگران برن برا اون خانواده عزادار.. نرفته بودن حتی زنگ نزده بودن.. با اینکه مامانم خواهرشه

تیم تیم غلط هست ولی اینکه شوهرشون طرف حق رو گرفته خیلی خوب هست  بعضی مادر شوهر شاید عذاب ...

هیچوقت نمیشه قاطع این حرف و زد

قطعا میشه گفت رنج هایی که ما میکشیم امتحان ما هستن شاید برخی هم همون عذاب دنیوی

ولی لزوما ابنطور نیست که حالا هرکی مریض شد بگیم بخاطر فلان کار بدش بوده که

خب اشتباه میکنی پررو شون کردی

خب میگم مادره، فردا خدا جور دیگه سرم نیاره

یا شوهرم خوشحال شه بدونه خانوادش دورمون هستن و قوت قلب بشه 

من چندبار نهار دعوتشون کردم نیومد، زنگ زدن گفتن ما نمیام 

والا خودشون ماشین دارن تابستونا میرن.. هرسال سفرن.. نمیدونم چشونه.. اصلا تا یه چیزی بخرم بیاد ببینه یهو صورت اصلا عوض میشه همون لحظه یهو میگم خب خب من برم میره بعددیگ میبینم قهر کرده

شوهرم میگ بدرک، میگ کاری نکردم ک برنجونمش، تعارف زدم نیومد، خداحافظی کردم دیگ سوغات آوردم، میگ مشکل داره به من مربوط نیست و دیگ پا نمی‌ذارم خونشون وتوهم نرو خودت کوچیک نکن

من دوماه دیگه بار میکنم از پیششون میرم،، جای دیگه خونه خریدم، میرم دیگ ن اونا منو میبینن نه من اونا رو، اما دوست داشتم روابط خوب بود و رفت وآمد بود، من رفت و آمد دوست دارم اما چه میشه کرد

هیچوقت نمیشه قاطع این حرف و زد قطعا میشه گفت رنج هایی که ما میکشیم امتحان ما هستن شاید برخی هم همون ...

مگه ما اینجور قطعی گفتیم؟ 

حرفتوون درست  یه موضوع درست رو درک کردید خب بگیدش چرا در مقابل حرف یکی دیگه میگیدش