2777
2789
عنوان

راهنمایی درمورد گیاه سانسوریا

101 بازدید | 12 پست

گلدون سانسوریام افتاده شکسته ،چندروز خونه نبودم شوهرم چندتاشون ک زیاد آسیب دیده بوده انداخته سطل زباله ،چندتا برگی ک وضع بهتری داشتن تهشونو با چاقو بریده گذاشته تو آب ک گندیده ،خواستم تجربه شما رو بدونم کاری میشه واسشون انجام داد تو نت زدم ولی درست متوجه نشدم ...خیلی ناراحتم ک این بلا سرشون اومده ابلق هم هستن حداقل همون موقع هم بهم نگفته تا ب دادشون برسم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کوچولو کوچولوش کن اندازه کف دست بعد بزارش تو اب

مرسی عزیزم میخوام دوباره ابلق دربیاد تو نت گفته بود ب شکل ۸برش بزنم بذارم تو آب وکلی توضیح دیگه خواستم یکی ک ریشه دار کرده راهنماییم کنه

یدونه از برگاشو که تقریبا بزرگتره رو به قطعات ۱۰سانتی ببر بعد بذارتو خاک ماسه باشه بهتره تا بعد یکماه ریشه بزنه.

البته میشه پودر ریشه زا هم بگیری بزنی به اون لبه ای که میذاری توخاک.

حالا سانسوریای من نمیدونم چرا به سمت بالا رشد نمیکنه به اطراف رشد میکنه!

والا من یه برگ یه شاخه چی بهش میگن بهم دادن دوتیکش کردم گذاشتم داخل گلدون اصلا ریشه نزد الان هم ماشا ...

ماشالله بهشون ،منم بلد نیستم میخوام ریشه بزنه تو آب بعد بکارم

یدونه از برگاشو که تقریبا بزرگتره رو به قطعات ۱۰سانتی ببر بعد بذارتو خاک ماسه باشه بهتره تا بعد یکما ...

ممنون عزیزم ،تو آب میخوام ریشه دارکنم بعد بکارم تو خاک شما تا حالا تو آب ریشه دار کردین ؟نمیدونم چرا این مدلی رشد کرده واسه شما

ممنون عزیزم ،تو آب میخوام ریشه دارکنم بعد بکارم تو خاک شما تا حالا تو آب ریشه دار کردین ؟نمیدونم چرا ...

نه تو آب نه.

ولی فکرکنم فرقی نداشته باشه مامانم که گلهاشو میذاره تو آب و چندهفته بعد قشنگ ریشه میزنن.

ماشالله بهشون ،منم بلد نیستم میخوام ریشه بزنه تو آب بعد بکارم

بلدی نمیخوادباقیچی دونصفش کن بکار احتیاج نیس ریشه بزنه بکارش ولی تاچهارپنج هیچ رشدی نداره بعدازچندماه باهم چند سانسوریا میادبالا ورشدمیکنن