با همه لحن خوش آواييم 💞در به در كوچه ي تنهاييم 🌹اي دو سه تا كوچه ز ما دورتر💖 نغمه ي تو از همه پرشورتر. 💙 ای نگهت، خاستگه آفتاب🥺 بر من ظلمت زده یک شب بتاب 😔 پرده برانداز، ز چشم ترم 💔 تا بتوانم به رخت بنگرم 🥀اي نفست يار و مددكار ما ♥كي و كجا وعده ي ديدار ما
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هیچی نذاشتن فقد محب رفت صحنه قتل یه مدرک پیدا کرد که مال منصور بود بعدم فهمیدن منصور همه کار ...
آره حیف خیلی از جزئیاتو برای بیننده روشن نکردند
کی از خانواده عباس رضایت گرفت
رضا و صدرا چه نسبتی باهم داشتند،؟
با همه لحن خوش آواييم 💞در به در كوچه ي تنهاييم 🌹اي دو سه تا كوچه ز ما دورتر💖 نغمه ي تو از همه پرشورتر. 💙 ای نگهت، خاستگه آفتاب🥺 بر من ظلمت زده یک شب بتاب 😔 پرده برانداز، ز چشم ترم 💔 تا بتوانم به رخت بنگرم 🥀اي نفست يار و مددكار ما ♥كي و كجا وعده ي ديدار ما
آره حیف خیلی از جزئیاتو برای بیننده روشن نکردند کی از خانواده عباس رضایت گرفت رضا و صدرا چه ...
دوستِ منصور دیگه، اون یکم کمکش میکرد.
آخرم رفتن گرفتنشون.
رضا و صدرا هیچ نسبتی نداشتن ، حالا بعضیا الکی میرن فیلمو زوم میکنن رو پرونده چرت و پرت میذارن توی مجازی. اصن هیچ جای فیلم گفته نشد فامیلی صدرا صحرایبه، بعد پلیسم اینفد گیج نیستن که نفهمن، اونم تشابه فامیلی صحرایی که کمه
من جای کارگردان بودم رضا رو میگفتم بره ارز مامان منصور رضایت بگیره بعد که نعیم آزاد شد صحنه اول فصل اول رو نشون میدادم که تو قهوه خونه منتظر رضا بود و عکس ساحل نگاه میکرد. احساسی هم خودتون🤣🤣🤣