2777
2789

برای مامانای اینده که ممکنه شرایط مثل من داشته باشن 

من تنبلی داشتم و تقریباً ۴۰ روز ی بار پریود میشدم 

طبق اولین روز آخرین پریودیم هفته ی ۷ ، هفته ۸ و ۲ روز سونو دادم ک فقط ساک دیده شد بدون جنین و کیسه زده 

طبق اندازه ساک، سونو سن بارداری رو دو هفته کمتر هم نشون میداد 

منم هفته ۱۰ و ۲ روز رفتم برای بار سوم سونو که صدای قلبشم شنیدم الحمدالله 😍 سونو هم گفت ۸ هفته و ۳ روزمه 

خلاصه که استرس الکی ب خودتون ندید زود سونو نرید مثل من، چون ممکنه لقاح دیر بوده باشه

عشق از همانجايى شروع شد كه حالمان به هيچ چيز خوش نشد الا دوست داشتنش...  🧡💛 پسرم منو بابایی عاشقتیم 😍 خیلی خوشحالم که خدا لایق دونسته و تو رو به ما داده. خدایا شکرت بابت هدیه قشنگی که به ما دادی 🙏🏻😍❤️

خداروشکر. خدا دعاهای زناباردار میشنوه میشه دعا کنی زود باردار بشم وبچم سالم باشه وپسر باشه ممنون گلم❤️❤️🤲

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آزمایش بتا هم دادید؟ چند بود؟ 

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
اگه این وسط خونریزی بیفتیم چی...؟

خونریزی که باید برید دکتر 

من لکه بینی داشتم ک بار اول رفتم سونو ، دکتر بهم شیاف داد

عشق از همانجايى شروع شد كه حالمان به هيچ چيز خوش نشد الا دوست داشتنش...  🧡💛 پسرم منو بابایی عاشقتیم 😍 خیلی خوشحالم که خدا لایق دونسته و تو رو به ما داده. خدایا شکرت بابت هدیه قشنگی که به ما دادی 🙏🏻😍❤️
خداروشکر. خدا دعاهای زناباردار میشنوه میشه دعا کنی زود باردار بشم وبچم سالم باشه وپسر باشه ممنون گلم ...

ان‌شاءالله عزیزم

خدا ب هرکسی که نی نی میخاد ، بچه سالم و صالح بده 

ان‌شاءالله دامن شماهم ب زودی سبز بشه

خونریزی که باید برید دکتر  من لکه بینی داشتم ک بار اول رفتم سونو ، دکتر بهم شیاف داد

من دوبار توهمین موقعیت بودم که سقط شد

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

آزمایش بتا هم دادید؟ چند بود؟ 

بتا هم ی بار دادم ۱۱۴ بود 

دیگ تکرارش نکردم

من دوبار توهمین موقعیت بودم که سقط شد

عزیزم چقد سخت 

حتما باید از دکترتون پیگیری کنید 

ان‌شاءالله عزیزم خدا ب هرکسی که نی نی میخاد ، بچه سالم و صالح بده  ان‌شاءالله دامن شماهم ب زو ...

ممنون گلم🤲🤲❤️

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
بتا هم ی بار دادم ۱۱۴ بود  دیگ تکرارش نکردم

من بعد از ده روز تاخیر تیتر بتا دادم ۴۰۰ بود‌. امروز دوباره تکرار کردم و منتظر جوابم. یک لحظه هم از فکر اینکه شاید پوچ باشه بیرون نمیام

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
من بعد از ده روز تاخیر تیتر بتا دادم ۴۰۰ بود‌. امروز دوباره تکرار کردم و منتظر جوابم. یک لحظه هم از ...

منم همه این استرس هارو داشتم 

بسپار ب خدا هرچی خیر باشه پیش میاد 

فکرای منفی هم نکن ، سوره حجرات رو زیاد بخون 

ان‌شاءالله که ب زودی صدای قلبشو بشنوی

منم همه این استرس هارو داشتم  بسپار ب خدا هرچی خیر باشه پیش میاد  فکرای منفی هم نکن ، سو ...

ممنونم

ان شاالله به سلامتی زایمان کنید

ممنونم ان شاالله به سلامتی زایمان کنید

ممنون همچنین 

سلام عزیزم

همه تاپیک هایی ک راجب بارداریت بود رو خوندم

چقد من عین توام

استرس تپش قلب

ندیده شدن بچه 

لکه بیی

میدونی منکه خسته شدمو کم اوردم

نمیدونم اخرش چی میشه😔😔برام دعا کن

امروز لکه دیدم باید شنبه یکشنبه برم دکتر و سونو شم😔😔

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺