2777
2789

سلام وقت بخیر پسرم سه سالو دوماهشه فقط مامان بابا به به میگه البته مثلا گاهی کسی از در بیاد میگه سَ یعنی سلام! یا میخاد جیش بکنه میگه ایش گاهی هم چیزی رو نخاد میگه نه ولی آوا سازی هم زیاد میکنه اما اصلا جمله دو کلمه ای هم حتی نمیگه خیلی نگرانم 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

دوستان این چندمین تاپیکی هست که میزنم دکتر گفته بزار مهد رفتم ثبت نام کردم هنوز کلاساش تشکیل نشده نمیدونم بمونه تو کلاس یا ن چون خیلی وابسته هست به من 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر تو خونه صحبت میکنین باهاش؟

خیلی صحبت کنین یاد بگیره

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

ببر گفتار درمانی الان باید جمله بندی میکرد 

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️  
ببرش گفتار درمانی

چند جلسه بردم اصلا همکاری نمیکنه دکتر گفت فعلا ببین تو مهد چطوریه مهدبهتره اگه بره 

عزیزم شما هم بیا تو گروه ما واسه خانومای خونه داره و روزمرگی هرچی

https://eitaa.com/joinchat/829817207C6773f77c3a

روزگارا که چنین سخت به من میگیری با خبر باش که پژمردن من آسان نیست گرچه دلگیرتر از دیروزم گرچه فردای غم انگیز مرا میخواند لیک باور دارم دل خوشی ها کم نیست زندگی باید کرد...

عزیزم با توجه به سنش باید کلمه های بیشتر و جمله رو بگه 

میتونی چند جلسه ببریش گفتار درمانی واقعا مؤثره 

دختر خاله من نوک زبونی حرف می‌زد و س و ز و ک و ت رو مشتبه تلفظ میکرد ، خیلی راحت با چند جلسه گفتار درمانی حل شد 

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍)