پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگیام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ولی بنظرم شغل خیلی مهمیه چون شخصیت بچه همون موقع ها شکل میگیره
یادمه مربی مهدم خیلی با من بد بود همش مارو با یه دختره ک چشاش رنگی بود مقایسه میکرد یادمه انقدر تحت تاثیر قرار گرفته بودم ۷ سالم ک بود به مامانم گیر داده بودم لنز رنگی بزارم ک همه دوسم داشته باشن💔
بچه ندارم ولی بنظرم شغل خیلی مهمیه چون شخصیت بچه همون موقع ها شکل میگیره یادمه مربی مهدم خیلی با م ...
این خیلی بد هست و کاملا تا بزرگسالی هم روی آدم تاثیر داره، من تپل بودم همیشه مسخرم میکرد و بچه ها با من بازی نمیکردن، همین باعث شد گوشه گیر بشم و هیچوقت نتونم با کسی صمیمی بشم
هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
اگه دیدی قهر کرد گریه کرد با صبوری بازی باش کن فراموش کنه حواسشو پرت کن
وقتی والدینش اومدن دنبالش بگو فلانی برای مامانت تعریف کن امروز چی بازی کردیم چی درس خوندیم چی یاد گرفتی
پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگیام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان