من از وقتی خانواده فهمیدن من باهاش هستم هر ثانیه سر کوفتم می کنم بهش میگم بیا بریم سر خونه زندگیمون ...
مگه خل شدی بری سر خونه زندگیت بعد طلاق بگیری اسم مطلقه بمونه روت الان جدا شو هرکی پرسید بگو تفاهم نداشتیم، بکارت و سقط هم برو دکتر زنان برات درستش میکنه اگر مشکلت اینه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوستم میگه میری به خانوادت میگی یا خودم بگم میگه نباید بزاری اینجوری این آقا رد بشه
هزار تا دروغ میشه گفت این نامزدتو گناه کار از آب در آورد اما اول بازم باهاش حرف بزن ادم نشد برو به خانوادت بگو ..از طریق یه ریش سفیدی چیزی ..که بعدا خانوادت بلا سرت نیارن..مثلا بگو به زور بهم تجاوز کرد حامله شدم بعد زد بچه تو شکمم مرد و با حرف مادر شوهرم رفتم سقط کردم ...یا برو با وکیل مشورت کن مستقیم برو خودت شکایت کن بالا ۱۸سال سنته 😐میتونی انجام بدی نترس وقتی همینجوری راحت تو رو میزاره کنار و بی ابروت میکنه تو هم راحت جهنم کن زندگیشو خدا هم حمایت میکنه نترس 😐💔