2777
2789
عنوان

تور خدا دعا کنید برام نامزدیم بهم نخوره😞

| مشاهده متن کامل بحث + 5082 بازدید | 196 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی بلاخره سر اینکه رفتی بیرون جوابشو. ندادی و رد تماس زدی میخاد جداشه ازت یا بخاطر اینکارت یا بخاطر زن صیغه ایس

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
عزیزم خب این ی ریسکه حالاهمه امتحان کنن بعدبفهمن شوهرشون چجورادمیه؟احتیاط شرط عقله

بله درسته  ولی خب اسی میگف سه سال باهمیم 

دیگ بعد سه سال بابد میشناختش

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
یه هفته هست

هنوز نرفته خونه شوهر ،ادای زن حامله را در میارین همین میشه ،اخه میذاشتی بهت احترام بذاره دلش تو هول و ولا بمونه ،بعد عقد باهاش رابطه برقرار میکردی،اصلا می‌دونی محرم نبودین؟ مردی که از الان صیغه می‌کنه بندازش اشغال دونی

اول کل خانواده شوهر و در جریان میذاری بعد تازه میخوای ب خانواده خودت بگی😐

من فقط اول به مادر شوهرم گفتم بعدش به خواهرم 

آخه اون روز تو شک بودم نمی دونستم چیکار می کنم

یکی دیگه صیغه کرده  خانوادم راضی نبودن گفتن نباید باهاش عقد کنی خودم کشتم تاقبول کردن نامزد کن ...

هالام دیگ اتفاقیه ک افتاده این ادم. مناسب ن تنها شما بلکه هیچ کس دیگ ام نیس 

کسی ک مسئولیت پذیر نیس و گردن نمیگیره اشتباهاتشو آدم. مناسب شما نیس  ولی توام بگو این کاری بوده ک جفتمون انجام دادیم و من ک ب تنهایی باردار نشدم  بگو صیغه ام بودیم خلاف شرع نبوده میرم ازت شکایت میکنم ک خودتو. خونوادت مجبورم کردید سقط کنم